the one with the burned safari

2010-11-29 / 22:58:55
Till julmusik har jag, Fia och Sara (läs: jag och Fia) ikväll åstadkommit detta:


brända pepparkakor! Fia och Sara var inte på pepparkaks-baks-humör idag, men jag blir som vanligt väldigt väldigt nöjd när jag får som jag vill. Därför fick de brända pepparkakorna kristyr också. Har haft en rolig kväll (överskottsenergi*3000) :))

the one with day four - what have i eaten today?

2010-11-29 / 22:42:23
Dag 4.

frukost
; macka, yoghurt med havrefras, en persikohalva och ett glas o'boy.
lunch; en banan.
middag; max.

the one with day three - my parents

2010-11-28 / 21:46:27

Dag 3.

Min mamma är svensk och min pappa är född på andra sidan jorden, typ. Jag minns inte hur tiden var när mina föräldrar bodde tillsammans. Och jag är innerligt tacksam att de inte bor tillsammans nu. För de är raka motsatserna till varandra.

Det finns mycket att berätta om min mamma. Hon är väldigt klok och hon har ett svar på precis alla frågor, dessutom är hon världens duktigaste på att sjunga. Tänk er Tommy Körberg fast i kvinnlig stil!

Min pappa är världens socialaste människa och jobbar ungefär hela tiden.


the one with my collection of santas

2010-11-28 / 16:36:00

Titta min tomte-samling! Jag får en ny varje första advent och jag tror att jag fick min första 1995 för det är den första som är märkt. Sedan är de märkt "1:a advent" allihopa, också året förstås. Tomten till vänster på den högra bilden längst upp är ny för i år.

the one with polyvore

2010-11-27 / 16:39:33


Jag är så shoppingsugen att jag snart inte vet var jag ska ta vägen. Men snart är jag i London och då får jag köpa allt fint jag hittar oavsett priset, hähä. Nä, riktigt så bra är det väl inte. Men jag ska komma hem nöjd i alla fall! :)

Sticker iväg och hänger med Fia och Sara lite senare! Jag hoppas vi hittar på något roligt för humöret har varit på botten sedan jag vaknade imorse. Men det löser sig nog. Först ut blir det middag, någon sorts gryta ryktas det om. Hjälper väl inte humöret på traven direkt.

the one with day two - my first love

2010-11-27 / 11:46:00
Dag 2.

Min första riktiga kärlek träffade jag i februari 2008. Jag var sjutton år och det var underbart och perfekt, ni vet ju hur det är att vara nykär? Vi har det fortfarande bra snart tre år senare. Vi har upplevt mycket, både positiva och negativa saker. Han har gett mig så mycket och lärt mig en hel del och jag vet, att jag aldrig någonsin hade kunnat få en bättre första pojkvän!

the one when with the seven dwarfs

2010-11-27 / 11:28:11
Morning! Idag är jag inte på humör. Jag skulle vilja låsa in mig och krypa ner under täcket och ligga här i all oändlighet. Jag kunde inte sova inatt så närmare fyra somnde jag och vaknade sedan klockan åtta av att det lät som att de sju dvärgarna hade allsång utanför mitt rum.

Idag tänkte jag ta tag i mitt rum, behöver verkligen städas. Får sedan se vad resten av dagen har att erbjuda.


weheartit.com

the one when i have stars on my nails

2010-11-27 / 00:22:31

Ikväll har jag hängt med Kajsa och Sara. Har haft det jättemysigt med chips och idol som synes, massa prat och skratt. Precis som vanligt! ♥

Snart tänkte jag ta mitt onda öra (fattar inte hur jag kan ha ont i örat NU NU NU NU, jag som ska flyga om drygt en vecka! jag kommer nog ha ondare än någonsin då) och gå och lägga mig. Först lite vänner- och aliens in america-avsnitt. Godnatt!

the one with day one - who am i?

2010-11-26 / 15:03:52
Dag 1.

Hej! Erika heter jag. Inte så vackert och ganska hårt, "ErrriKKKa" (eller hur, Kkkkkajsa? ;) Jag är nyss fyllda tjugo år och jag läser till ett ovanligt yrke på min hemort någonstans i mellersta delen av Sverige. Jag är ganska social när jag vill vara det, annars tiger jag tills någon tilltalar mig. Jag lever som de allra flesta ungdomar gör och jag är varken mer eller mindre speciell än någon annan (även om jag så önskar!) Jag drömmer om att vara till nytta i världen i framtiden. Jag vet inte på vilket sätt. Men jag vill åstadkomma något som inte bara gynnar mig själv.

That's it, i think.


the one with the month list

2010-11-26 / 14:50:02
Vet ni? Jag vill också göra ett försök! Vet dock inte om inläggen kommer varje dag dock, men jag ska försöka! :)

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick

the one with the busselulle

2010-11-25 / 21:46:19

Kvällen har jag ägnat åt att baka lussebullar. Men det gick fort. Väldigt fort. Så jag har hängt i soffan i ett par timmar. Mer händelserik har inte kvällen varit. Nu ska jag krypa ner i sängen och kika på Aliens in America (jag älskar den serien!)


the one with the pillowcases

2010-11-24 / 16:50:00

titta, vad jag vill ha! så himelens söta och typiskt mig. de kommer härifrån och kostar 299:-

the one with the goodmorning

2010-11-24 / 09:17:00
Godmorgon! Ska sticka iväg till skolan nu. Slutar tidigt. Idag känns det lite jobbigt att sluta så tidigt för jag har ingenting planerat inför varken eftermiddagen eller kvällen. Får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda, hoppas på något. Ha en bra dag! Puss

the one when they got methods of keeping you clean

2010-11-23 / 23:27:44
+ vaknade efter 11 timmars sömn imorse
+ MY CAMERA HAS FINALLY ARRIVED
- inget dh-mys med fia och sara
- noll motivation under spinningpasset imorse
- det är lång tid kvar tills mina nya tapeter anländer och jag finally kan få mitt shabby-chic-rum
- you.

the one when i don't know how to be unselfish

2010-11-21 / 00:45:54
Hej alla fina som fortfarande läser min blogg efter en veckas uppehåll! Det var ett långt hej. Min ursäkt är att jag har gjort hur mycket som helst den här veckan, jag har sovit borta varenda natt sedan jag vet inte när. Varje kväll har jag hängt med mina fina vänner och varje kväll har vi somnat till varandras skratt och prat. Det har varit fint. Och jag saknar att inte ha er bredvid mig fastän Sara tar mycket plats! Och vet ni vad det värsta är? Att jag inte vet när vi ses nästa gång. Det känns skitkonstigt. Inget mer "vi ses ikväll" utan "vi hörs"

Helgen har varit toppen förövrigt (förhoppningsvis blir väl söndagen helt okej också i den mån en söndag kan vara okej) med party båda dagarna. Ikväll blev det dock nyktert så jag tog bilen, skööönt! Men nu är jag hemma och spelar sims ;) Eftersom att min kamera fortfarande är trasig så bjuder jag på de bilder Sandra lagt upp från i fredags :)










the one where i a volte vorrei che tu fossi il migliore che abbia

2010-11-13 / 23:32:26
(Min italienska är hur sämst som helst, så ni fattar säkert inte vad jag skrivit för att jag glömt bort typ allt) Bloggar nu för sista gången som tonåring, läckert va? För om tjugoåtta minuter fyller jag år. Dagen har jag ägnat åt födelsedagsfirande med släkt och vänner, har varit en sjukt stressig dag så jag är ungefär SÅHÄR trött. Imorgon blir det nog lite mindre hektiskt för då blir det bara firande med familjen, mys!

Nu tänkte jag kika lite på vänner och invänta morgondagen. Sisådär en minut över tolv sover jag nog sött.



du ska bara veta!

Jag sitter och myser framför teven med fia...

2010-11-12 / 23:39:30

foto0257 (MMS)

Jag sitter och myser framför teven med fia och sara, vi fryser, pratar, skrattar och gråter lite omvartannat. Precis som vanligt med andra ord. Jag och sara stannar över natten, ska bli hur mys som helst!


the one when i'm gonna start a revolution from my bed

2010-11-12 / 10:01:00

Ska åka iväg och vandra på stan med Sara. Födelsedagspresent ska inhandlas, farsdagskort ska nog hittas och kanskekanskekanske en klänning införskaffas tills nästa helg, men måååste ju spara också!

Har jättesvårt att sova och har legat vake...

2010-11-12 / 02:35:43

Har jättesvårt att sova och har legat vaken hur länge som helst. Trots dra-på-lakanet så är det snart avdraget från madrassen för att jag vrider och vänder på mig så mycket :(


the one with the gingerbread

2010-11-11 / 23:04:55


Titta vad jag hittade i skafferiet, åh, så glad jag blev! Plockade genast åt mig ett par och damp ner i soffan tillsammans med en kopp te och en mandarin. Hur juligt?

Det är peppisar för den som inte kan se det. Jag fattar att ni är riktigt less på mina webcam-bilder. Det skulle jag vara om jag följde en blogg som endast bjöd på fula bilder! Men Expert tycker nog att min kamera är så fin och därför behåller dem den på lagning lite till (jag vet att det inte är Expert som lagar min kamera men jag vet inte vilka som gör det så det är lättast att skylla på dem)

Nu ska jag plugga och titta lite på vänner innan sängen kallar! PUSS


the one where sono di buonumore

2010-11-11 / 13:25:26
Åh. Idag är det torsdag mina vänner. Snart är det helg. En hel del födelsedagsfirande. Nästa helg blir det mer festligheter. Helgen efter befinner jag mig på ett trevligt ställe någonstans i de norrländska skogarna. Helgen efter det, öh? Blir nog trevlig. Och SEN kan jag säga hej till London! Åhh!

Jag är på toppenhumör idag, jag hoppas verkligen att det håller i sig!
(haha, jag har verkligen något creepy i blicken)

the one when i'm very satisfied with myself

2010-11-10 / 22:10:37

+ loggboken är klar
+ catchat upp med sara eftersom vi inte setts på SEX DAGAR
+ powerwalkat
+ imorgonkväll ska jag hänga med två av världens finaste vänner
+ tacopaj till middag (enda tacos varianten jag gillar!)
- det är halt ute

jag har som sagt inga bilder att bjuda på eftersom expert envisas med att behålla min kamera, precis som väntat


the one when with the water direction

2010-11-09 / 23:19:21

Hahah, hur roligt som helst! Hur fasiken tänkte dem?! xD Detta är alltså en vägbeskrivning mellan Japan och Kina.

the one with the minus day

2010-11-08 / 21:07:26



- ingen sovmorgon
- iskallt ute idag
- alldeles alldeles för mycket att plugga
- fjärde veckan utan kamera?
+ karate kid med j
+ paus i pluggandet, glass och desperate housewives för ögonblicket



the one with my wonderful weekend

2010-11-07 / 21:30:34

Goderkväller! Min helg har varit toppen! Jag har hängt med Fia nästan hela helgen, och haft det hur mysigt och roligt som helst. I fredags hade vi extrem beslutsångest för om vi skulle gå ut eller inte. Det slutade med godis framför teven med en massa prat och skratt. Igår vandrade vi i Valbo ett par timmar, surprisade Cammo på jobbet och käkade tillsammans. På kvällen blev det Due Date på bio, störd men sjukt rolig (dock var vi typ tio personer som skrattade, högst! tillslut var det nästan pinsamt att skratta för att ingen annan gjorde det, konstigt..) Har i alla fall haft en riktig toppenhelg!

Nu varvar jag pluggandet med EMA. Tittar ni också?


the one with my friday

2010-11-05 / 17:48:29
Hola guapas! Dagen har inte varit spännande. Spinnade och gymmade imorse med Ida. Träningsvärk x10. Ikväll ska jag hänga med Fia, jag ska köpa mig lite onyttigheter för att livet inte går som jag vill just nu. Kändes som att hela världen höll på att falla ihop när jag insåg att min nya braiga foundation från Make up store förmodligen inte är så bra för min hy. Det blev inte bättre av att jag rev sönder ett av mina favoritplagg. Värst av allt var när jag insåg att jag inte skulle hinna ner på stan imorgon för att investera i en ny foundation och i ett nytt favoritplagg. Buuuhu! Men det blir bättre, i'm sure it will.


the one when wednesday isn't my day

2010-11-03 / 18:38:28

Hej hurrni! Här sitter jag mätt och belåten och har ungefär ingenting alls att förtälja och inga bilder att bjuda på, min kamera är ju på lagning :( Nu ska jag klä på mig allt jag hittar (kommer ungefär se ut som Joey när han tog på sig Chandlers alla kläder (fast tio gånger värre, jag är ju tjej liksom, NÄHÄ?!)) Sedan ska jag springa till bussen (antar att det spöregnar fortfarande, helt ärligt är jag idag för lat för att titta ut och titta) och hoppas på att inte behöva träffa på någon annan jag känner än Sara på bussen. I'm disgusting today för vädret är äckligt. Blir fikahäng (eller nåt) och jag ska terrorisera mina fina vänner med mina problem (och alla skräckisdrömmar jag drömde inatt. Jag skulle kunna skriva värsta actionrullen för att mina drömmar är så konstiga och action-iga ibland) så att de mår lika dåligt som jag när de lunkar hemåt, haha, nej så illa är det inte :)

Alltså jag orkanteeee, jag är hur himla dryg som helst just nu
(bara för din skull Kajsa)


the one when i can't wait until next summer

2010-11-01 / 23:06:00

Jag vill ha sommar nuuu! :(





















Jag vill ha nuuuuuuuu (eller direkt efter en riktigt kall vinter)


the one with the design

2010-11-01 / 01:00:07


Puh. Jag har suttit i drygt sex timmar och knåpat på designen över. Varav minst fyra timmar tog mig att hitta en bra grunddesign. Dock vet jag inte varför jag har gjort den för jag vill själv inte ha den, trots att jag är väldigt nöjd. Så, hojta till om det är någon annan som vill ha den! (se helhet? http://erikahej.blogg.se/testblogg/)