båtluff - part three (ios #2/naxos)

2011-08-10 / 22:35:58

utsikten från hotellet på Ios. här hängde vi dock bara en dag, trots att vi var där nio dagar. det var sliskiga australiensare som gärna hängde vid våra solstolar som fick oss att hålla oss därifrån.


cammo, jag och ida var modiga tjejer som vågade oss på detta (för det är ju SÅÅÅ läskigt liksom..) sara fick agera fotograf då hon inte litade på att det inte var läskigt.
hotellet på ios (åk aldrig hit! det var vedervärdigt, fullt med kackerlackor! städerskorna städade aldrig och det luktade jämt avlopp! neeeeej, så var det inte alls, it was the best hotel in the world to be honest!) HOTEL HERPES (okejrå, hermes)
NAXOOOS! Hit åkte vi över midsommar (big mistake! hela ios firade swedish midsum med hejdundrande party från tidig morgon till.. tidig morgon) här var jag jätteförkyld och hade feber större delen av vistelsen. Så det blev en vilo-ö där vi turistade och tog det lugnt - efteråt fortsatte vi till Ios igen, haha!


Ida och Sara!
Ida och Cammo!


Vi hyrde bil och körde runt halva Naxos. Följde två olika kartor som visade väldigt olika, men vi hittade!


Såhär brant var det längs alla vägar runt i stort sätt hela ön. På flera ställen såg man hur fordon hade kört igenom staketen/murarna. Det var sjukt läskigt! Vi åkte runt 2 mil men vi körde mellan 20-30 km/h så det tog ett par timmar. Det var jättemysigt i alla fall även om det var riktigt läskigt ibland!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0