the one with the shorts

2011-01-31 / 21:26:00Ni som känner mig vet att jag alltid varit ett fan av nitar, jag köpte nitar för att fästa på ett par jeansshorts i somras men jag hittade aldrig några jeansshorts jag tyckte om. Så i år ska jag definitivt vara ute i god tid för att hitta ett par jag gillar och sedan fästa nitar på dem ett sätt liknande dessa som Kenza gjort. Jag tycker att det är jätteroligt att greja med sånt här och kan sitta i flera timmar. Jag har flera baströjor som jag har piffat upp med bl.a. nitar och kedjor.

the one with the second pic

2011-01-31 / 18:43:50
En bild på dig själv.

Hej alla fina! Min dag har varit riktigt toppen, tog med mig Sara ut till Valbo och klippte mig (tänk att jag vågat sätta mig i frisörstolen två gånger på ett halvår! när jag var sisådär tolv år klippte en frisör av mitt jättelånga hår till axellängd, sedan dess har jag aldrig vågat klippa mig hos frisörer tills nu) vi gick en sväng på Ikea och tittade på en fin möbel som jag vill ha så (jag har ingen som helst aning om vad det är för möbel för det är liksom inte en bokhylla, men det är ändå inget annat heller) så fort jag tapetserat om så ska jag definitivt inhandla en sådan grej. Nu ska jag alldeles strax sticka iväg på lite yoga med Ida och sedan hem igen för att PLUGGA (prio ett denna vecka!) Vi hörs!

the one when the future is in the air

2011-01-30 / 19:56:41
Känner mig oerhört arg idag, jag vet inte varför, jag liksom bara är det. Har stängt in mig på mitt rum och lyssnar på hårdrock för att humöret inte vill något annat. Samtidigt sitter jag med ögonbrynen ned till hakan, kikar på hotell i Aten och irriterar mig på Foki. HUR I HELSIKE KAN MAN KÖPA NÅGOT DYLIKT?!


fokis.se

Nåja. Alla är vi olika. Men jag skulle nog dragit på mig en mysdress för en myskväll istället för en sopsäck i tyg. Jag är som sagt anti idag..

the one with the first pic

2011-01-30 / 17:08:00
Någon du umgås väldigt mycket med.


the one when i follow the voice you gave to me

2011-01-30 / 13:47:28
Den förra 30-dagars listan slutfördes inte ordentligt men jag hakar ändå på denna trend och förhoppningsvis blir detta så mycket lättare eftersom att det har med bilder att göra!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

the one when i'm a volcano

2011-01-29 / 09:11:20

Buongiorno tutti! Idag ska jag sticka till Uppsala för lite storstads-häng (den här stan är ju inte på långa vägar något i stil med shoppingen i Uppsala, men å andra sidan så är Uppsala Sveriges fjärde största stad också)

Igår spenderade jag kvällen inhalerandes lite färgningsmedel och till det lite borgmästar-spel. Jag vann inte borgmästar-titeln, men jag fick ju förstås flest röster ;)


the one when i love you with all my heart, even though people are telling me not to

2011-01-27 / 22:52:26

Ibland är ett avstånd så mycket svårare än ett riktigt avslut.


the one when the same old feeling is back, here we go again

2011-01-26 / 20:57:55
Buona sera tutti! Just nu sitter jag och läser Olof Palmes tal och försöker analysera det, divertimento..! Idag har jag inte gjort särskilt mycket, uträttat lite ärenden och tränat. Det var galet mycket människor på gymmet trots att klockan bara två, så jag blev inte så långvarig, fick köra desto hårdare på de maskiner som man slapp köa ett årtionde till istället. Nu tänkte jag skriva klart uppgiften och sedan krypa ned i sängen och kika på PPL (hoppas det inte är någon creepy förkortning på något, som när jag sa "Std Erika" (Standard Erika) och min mamma garvade i flera dagar..) Natti!

the one with the little fockers

2011-01-26 / 00:10:43

+ shoppingmys med fia och sara
+ hittade tusentals jeans som satt som ett (en eller ett? ett låter bättre!) smäck, för första gången på sisådär ett årtionde
+ fika- och biohäng med fia och sara
- vädret

the one when i'm feeling ok

2011-01-24 / 14:59:19
Hej alla fina! Hur mår ni idag? Själv mår jag bra, eller helt okej i alla fall! Jag har nyss pratat med världens finaste mormor, fått lite kloka råd och blivit en aning gladare. Utöver det har jag sysselsatt mig med ungefär allt för att inte somna. Jag är sjukt trött men vill väldigt gärna sova tidigt ikväll så därför håller jag mig vaken. Jag har hunnit med att baka, tvätta alla 30-graders kläder som aldrig blir tvättade i min familj, dammsugit, plockat ur diskmaskinen och lagat allt som behövde lagas med symaskinen. Och om fyrtiofem minuter ska jag sticka iväg och träna. Känner mig duktig! Vi hörs nog lite senare! Puss

the one with the stockings

2011-01-23 / 15:46:05

Det är precis såhär jag vill matcha mina knästrumpor som jag köpte sent i höstas! Jag har gruvat mig inför att använda dom för att jag tror att folk kommer tycka att det inte ser klokt ut. Men titta så snyggt Kenza får till det. Dock är det lite för kallt att använda dem nu, att dra på sig dem tillsammans med vinterjackan blir nog ingen större hit. Men jag ska våga mig på att använda dem, för supersnyggt är det verkligen!

the one when it's only five months left...

2011-01-23 / 12:02:10

dagens vill ha: SOMMAR
dagens klädsel: pyjamas, so far
dagens saknad: en riktig tönt-humörs-kväll. Finns det något roligare än när alla är på riktigt tönt-humör och man garvar nonstop? Don't think so.
dagens längtan: båtluff!
dagens låt: this one - LYSSNA!
dagens tråkigaste: att det är januari..
dagens bästa: SOOOL :')
dagens humör: idag mår jag riktigt jäkla bra!
dagens hälsning: -

Underhållningen förtillfället, apollo, apollo, apollo!


the one with the beautiful bodys

2011-01-21 / 17:39:18


 


Titta så fina bodysar. Känns som att jag borde köpa en, ha som ännu ett mål till sommaren. Vågar jag använda den till sommaren så har jag lyckats nått mitt mål. Låter kanske jättedumt för er, men jag tror precis att det är det jag behöver. Jag vet att jag är normalbyggd, blablabla, jag vill helt enkelt bara trivas med mig själv lite mer än vad jag gör nu. De kommer från BikBok i alla fall och kostar 129:- har jag för mig.

 


the one when i must admit that i been feeling so alone

2011-01-21 / 00:07:10
Buona sera tutti! Jag förstår att ni måste börja undra över mina rubriker. Jag har alltså kommit in i en Laleh-period då jag lyssnar på alla Laleh-låtar som jag älskade för ett par år sedan. De första minnena börjar i nian och fortsätter fram till tvåan på gymnasiet. Fina minnen med andra ord. Jag är alltså inte deprimerad, eller något liknande, för er som trodde det. Bara Laleh-inspirerad.

Just nu sitter jag bränner lite skivor till bilen (Sara kommer bli så happy!) och pratar med Fia, men hon verkar ha somnat eller något (vilket inte är ovanligt!), för nu svarar hon inte längre.

Nej, back to bränningen. Sedan ska jag knodda (säger man så fortfarande? Camilla gör i alla fall det) lite Cityville så att jag kommer ikapp mina vänner som om inte har något bättre för sig om dagarna än spelar och ligger sisådär trehundrafemtio levlar över mig. Gnight!

the one with burlesque

2011-01-20 / 16:44:51
Hej! Jag ska strax sticka iväg på förhandsvisningen av Burlesque tillsammans med Sara, Fia och Ida! Myyyyys!


the one when it's what i am, it's what i've been, what i've become

2011-01-20 / 11:57:13
Buongiorno tutti! Eller det var flera timmar sedan jag vaknade, men ändå.. Idag är jag ledig, är ledig framtills på tisdag, faktiskt. Nytt schema den här terminen. Skolan slår på stort och låter oss gå i skolan hela tisdag, torsdag och fredag, fantastiskt, tycker den som glädjer sig över att gå i skolan.

Idag är det meningen att jag ska hänga med J men hon har inte hört av sig än. Så vi får väl se. Vi hörs senare!

the one when they can play along, honey, but they don't know what they're doing

2011-01-19 / 19:14:36
Hej alla fina! Jag har hängt i skolan hela dagen idag, seminarium var dagens sysselsättning och det gick bättre än väntat. Sedan jag kom hem har jag hängt i soffan, spelat tv-spel, fått massage av gosyster och sovit. Jag är sjukt trött men jag ska ändå ge mig ut på äventyr, o'learys med klassen står på schemat. Have a good night!


the one when i will play along, but it feels, it feels so much

2011-01-18 / 17:16:49
dagens vill ha: sommar
dagens klädsel: blus och leggnings
dagens saknad: finkusinerna
dagens längtan: tills skinnjackan åker på igen
dagens låt: this one
dagens tråkigaste: att jag inte hann med att träna
dagens bästa: jag inhandlade en sån där grej idag (jag vet inte vad det heter;)
dagens humör: riktigt bra, lite för rastlös bara. I WANNA DO SOMETHING!
dagens hälsning: hej!


the one when i close my eyes and i'm still there

2011-01-18 / 12:00:55

Buongiorno tutti! Idag klev jag upp tio för att sticka iväg och spinna, men det var - believe it or not - fullbokat! Det har aldrig hänt i min förmiddagsspinning-historia. Istället åt jag frukost i sängen framför PRETTY LITTLE LIARS (åh, herre min skapare, det blir bara mer och mer spännande och jag kan verkligen inte få nog av serien!) nu tänkte jag dra på mig träningskläderna och sticka ned på gymmet, någon form av motion måste jag få idag. PUSS


london eye by me


the one when we're the trees still green in november

2011-01-17 / 23:00:55
Hej! Jag sitter här och gääääspar. Jag var vaken till mitt i natten för att skriva klar min vetenskapliga artikel. Det blev inte bra, men det får duga. Ikväll har jag hängt me gotjejerna, men jag blev alldeles för trött och somnade ett par gånger i soffan så vi for hem rätt tidigt.

Tidigare idag ägnade jag lite tid åt att leka lite med min design, och gissa vad? Jag är nöjd! Helt klart en Erika-design. Inte för wow-wow-wow. Inga färger. Enkelt och rätt tråkigt. Precis som jag, visserligen är jag väl inte så tråkig, men ni fattar!

Bilder bjuder jag på imorgon! Natti

the one when i'm dying to meet ya

2011-01-16 / 23:14:02
Åh. Min dator lever igen. Dessvärre är alla mina bilder och grejer borta, men thank god för att jag investerade i en extern hårddisk i höstas! Idag har jag ENBART pluggat. Hemtenta tills imorgon, wop wop. Vill ni veta en hemlis? Jag är inte klar än.. (dock försvann tentan som jag hade börjat på när datorn gav upp, så jag får ju skylla på det förstås) nu ska jag fortsätta! PUSSSSS

Efter en jobbig kväll unnar jag mig lite g...

2011-01-13 / 22:40:44

foto0271 (MMS)

Efter en jobbig kväll unnar jag mig lite godis och film. Tänk vad livet kan vara svårt ibland och hur fort det kan slå om. Men har man världens bästa mamma så löser det sig alltid :)


the one when i'm really sad over my computer

2011-01-13 / 09:39:48

Åhhhh. Min dator funkar inte längre. Och jag som har en vetenskaplig artikel att skriva tills på måndag, på 10-12 sidor! Givetvis försvann den när min dator gav upp, så nu är det bara att börja om.

Idag ska jag hinna med mycket. Läkarbesök, plugg med Line - om jag hinner, eventuellt häng med J och ikväll förhandsvisning med Sara, Cammo och Robin! Jag hoppas på något roligt den här helgen (förutom allt plugg då, höhö) det har varit så mycket den här veckan..

Nej, duschen väntar. Om en timme och tjugo minuter ska jag vara hos doktorn. Jooobbigt.
PUSS


the one when i'm dreaming of the osaka sun

2011-01-10 / 23:44:20
dagens vill ha: more money in my pocket
dagens klädsel: jeans, kofta och linne
dagens saknad: sommar
dagens längtan: tills jag sitter på båten ut ur Aten
dagens låt: lovers in japan < tryck!
dagens tråkigaste: att folk inte lärt sig att jag blir på sämst humör när jag inte ätit på hundra timmar
dagens bästa: YOGA!
dagens humör: could have been better
dagens hälsning: kom ihåg att träna imorgon, erika!


weheartit

the one when i think you're the most beautiful thing ever

2011-01-09 / 21:41:00


we heart it


the one when i'm feeling brand new

2011-01-09 / 15:22:08

Hej alla fina! Idag är jag på bra humör, hallelujah! Vårkänslor är anledningen. Två grader varmt och solen har skinit större delen av dagen, nästan så att skinnjackan åker fram, höhö. Det tråkiga är ju att det egentligen är hundrafemtioelva månader kvar tills dess att våren börjar krypa fram på riktigt. Depressing..

Dagen till ära så pluggar jag mest hela tiden och när jag tröttnar så spelar jag Cityville (beroendeframkallandeee!) pillar med Emelies design lite och tittar på Bridget Jone's dagbok, jag har varit så sugen på att se de ett par dagar nu så jag tittar ett par minuter då och då för att ladda plugg-energin. Fia och Cammo har lockat mig ut i det fina vädret (som inte alls är fint längre) men jag sa nej till de båda, tills imorgon ska jag ha svarat på tjugo jävla frågor som kan befinna sig på vilken sida som helst mellan 29 och 379..


the one with the yesterdays pictures

2011-01-08 / 16:56:49
God eftermiddag! Gårkvällen var toppen, in i minsta detalj faktiskt. Bilderna är väl inte riktigt lika toppen dock. Men jag bjuder på de allra allra finaste eftersom jag har så fina vänner.
the one with the wine, nice company and some really good music

2011-01-07 / 19:51:40


the one when i wont be the lonely one sitting on my own and sad

2011-01-06 / 18:57:39
HEJ! Jag är på GGGGGGGGGG, jag pluggar.. och spelar lite cityville. Idag har jag hängt med Emelie och Sara, lunchat och vandrat på stan, men jag har ingen aptit alls så till lunch blev det lite och till middagen ännu mindre.

Natten tillbringade jag hos finaste Fia. Vi tittade på tusen vänner-avsnitt igår, hon, jag och Sara. Jag var aptrött när vi skulle sova så jag har ingen aning om jag har drömt det vi pratade om eller om vi faktiskt pratade om det. Nej, åter till alla sjuttiofem skolarbeten. PUSS


the one when i just can imagine what you are going through

2011-01-05 / 11:47:25

Morning! Sitter här och har nyss ätit en hälsosam frukost (är det någon gång jag lyckas vara hälsosam så är det minsann till frukosten) och tittat på vänner. Jag känner mig så sjukt jäkla krasslig fortfarande. Vill verkligen bli frisk nu! Det är tredje gången på mindre än en månad som jag är apförkyld.

Idag har jag jättemycket att fixa, skulle vara så skönt om jag kunde få allt gjort också. Jag borde ha ringt flera samtal imorse, jag trodde att jag skulle vakna tidigare eftersom jag somnade tidigare igår. Men nope. Jag skulle ha behövt träna (BIG TIME!) men jag är som sagt förkyld, eller nåt. Jag MÅSTE plugga, ska sätta igång right away. Jag behöver städa klart mitt rum som jag så fint rev upp igår. Rensa, rensa, slänga, rensa igen, slänga even more. Också borde jag ta mig en tipp till återvinningen. Jag har närmare tio påsar som bör slängas och allt står i mitt rum. Riktigt tjusigt alltså. Till sist skulle jag behövt ta mig en tripp till skolan också för att kopiera lite papper, får se hur länge tiden räcker till.

Hur som haver. Vi får se hur långt jag kommer!
PUSS


the one with my afternoon

2011-01-04 / 16:27:00

Locktång, cola och lite Armand Mirpour och Mumford & Son's har gjort min eftermiddag.

the one with my memories of 2010

2011-01-04 / 16:05:00

the one with pretty little liars

2011-01-04 / 13:54:21

I ett helt halvår har jag väntat på det elfte avsnittet av Pretty Little Liars, och äntligen har jag sett det.


Jag vet att jag är fånig som gillar serien (för er som sett den) men jag älskar verkligen handlingen som bjuder på en masa spänningen blandat med det typiska chick flick materialet, deras kläder (som dock ofta är lite galet, men jag kombinerar för mig själv i huvudet) sminkningar, håruppsättningar

 

och till sist Ian Harding


Är man som jag, föredrar att titta på serier framför filmer när jag är ensam så är det här en toppenserie!


the one with my new bikini

2011-01-03 / 22:11:25

I april anländer denna skönhet till mig (notera volangerna! om det inte vore för volangerna så hade jag nog aldrig köpt den;) Kommer bli toppenfint på en brunbränd kropp, eller under en tunn vit tunika. Finns även i rött och gråbrunt och kommer från H&M. Överdelen kostar 129:- och underdelen 99:-

the one when my biggest fear is to change more than you can handle

2011-01-03 / 00:46:47
Lite (på högsta volym för bästa effekt):


och jag drömmer om att flytta hit:


Om jag och familjen inte åker dit under 2011 så drar jag definitivt med mig kompisarna dit i höst! Jag längtar verkligen tillbaka men jag tröstar mig med lite brittisk rockmusik och mangofisk.se!