fågelbajs in my ♥

2011-05-31 / 23:34:51

tonight

Jag har hängt i bollan mest hela kvällen med brudarna här ovan. Suttit på en filt, ätit lite middag och sedan proppade vi oss lite allt möjligt, hade det jätteroligt utöver att jag blev bajsad på, på ryggen. Fin fågel som gör det sådär superdiskret också så att ingen märker det. När jag kom hem så visade det sig att fågeln lagt en klick i håret på mig också, hårinpackning, ni vet. Jag rekommenderar det.

Idag sa vi adjö till klassen också för sommaren. Första gången i världshistorien som jag faktiskt tycker att det är lite ledsamt. Men det är ju sommarlov jag längtat som en tok efter och nu är du ju här underbara lov! Eller nästan i alla fall, två hemtentor till den tio, HAH, sommarlov in my ass.

Nu ska jag slölyssna på Kings of Leon och gråta en skvätt över att Milo (och alla andra som ska dit) får se dem på Peace&Love. SEE YA

långklänning

2011-05-30 / 13:20:07



Jag fick min långklänning ändå - jag som gett upp hoppet om att hitta någon. Visserligen kan jag inte ha denna till vardags men det räcker gott och väl att jag får ha den på min mosters bröllop, om jag nu bestämmer mig för att behålla den dvs.

+ lördagen med fia och sara!
+ helgen
+ min underbara klass!
+ åker till grekland eventuellt nästa vecka!
+ shortsvädret närmar sig
- jag börjar få tillbaka sömnproblemen :(
- mitt rum liknar en svinstia snart

nu ska jag springa iväg och hämta lillasyster i skolan! PUSS

Jag blev för en stund sedan hämtad av förä...

2011-05-28 / 01:39:34

foto0451 (MMS)

Jag blev för en stund sedan hämtad av föräldrarna mina nere på stan. Några i klassen drog vidare ut på olika ställen men jag har fortfarande huvudvärk så jag längtade mest bara efter min säng, så här ligger jag nu. Har haft en jättetrevlig kväll i alla fall trots regnet! Nu ska jag sova så vi hörs imorgon!


vitt och färg

2011-05-27 / 13:27:06





majatanna/kenzas/angelickablick
JAG VILL HA VITA SHOOORTS.

imorse drog jag mig upp ur sängen fastän 99% av mig inte ville. jag har haft sprängande huvudvärk sedan igår och nu, äntligen, börjar den gå över lite. regn+huvudvärk är en väldigt dålig kombination, men jag fick ju tillbaka min tenta i alla fall! nu har jag tagit mig ett bad och nu väntar lite lunch och lite tentaplugg, sedan framåt femtiden ska jag infinna mig i villastan för klassfest. så vi hörs när vi hörs fellas! ha en bra fredag :)

the dress, the dress, the dress

2011-05-26 / 19:11:08

I sommar så ska min lillmoster gifta sig och vid ett sådant speciellt tillfälle så måste man ju vara hur fin som helst. Idag ramlade jag över denna klänning som var helt underbar. Jag menar, ni ser väl ryggen? (Fast nu ser ryggen lite knasig ut för jag hade inte hunnit fixa till alla band) När jag stod där med klänningen på så kändes det som att jag skulle vara överdrivet uppklädd ifall jag skulle komma i den, men när jag berättade om den för mamma så höll hon inte alls med mig. Men sedan så är den ju svart, lite halvtråkigt. Men samtidigt är den ju hur fin som helst och jag har egentligen inte kunnat släppa tanken på den en sekund. Vill jag ha den? Jag tror att jag springer in och provar den igen efter skolan. Kan jag inte ta av mig den utan att posera hundra gånger om så köper jag den nog. Eller vad tycker ni?

it took all the strength i had but i crawled up on my feet again

2011-05-26 / 16:21:14

Hej fellas! Hur mår ni idag? Jag sitter och mumsar jordgubbisar, lyssnar på musik och försöker klura ut om jag ska plugga right away eller om jag ska spela lite sims. Idag har jag snusat på bebis, som så snällt kräktes över mig när jag busade med honon. Sånt är så mysigt det, vettni. Också umgicks jag med J som jag för sista gången träffade som en hennes kontaktperson. Känns jättetråkigt men vi kommer ju fortsätta ses ändå, förstås! Så nu är jag liksom inte kontaktperson längre..

Nej, hörrni, jag hör att sims börjar ropa på mig nu! PUSSSSS

when you lose something you can't replace

2011-05-25 / 21:46:34

Förutom mina ohyggligt osmickrande påsar under ögonen så mår jag verkligen toppen idag! Jag är frisk, jag har unnat mig lite kolhydrater idag, det är snart helg, det är snart sommarlov = aldrig mer någon retorik i hela mitt liv, jag har umgåtts med fintjejerna hela kvällen, jag har pratat ut om något som stört mig länge. Jag skulle kunna hålla på hur länge som helst om ingen stoppar mig, därför stoppar jag mig själv, för eran skull liksom.

Så mycket plugg har det inte blivit ikväll. Men jag känner mig å andra sidan inte stressad heller, läraren berättade idag att hon skjutit på inlämningsdatumet från idag tills på fredag så jag hinner skriva klart det, nemas problemas, eller nenhum problema om man vill lattja till det med lite portugisiska, cool jag är!

we're gonna save the world tonight

2011-05-25 / 16:08:00

Lite av det jag gjort senaste tiden, dock garvade mina föräldrar åt de vita örhängena när jag hade dem på mig. De sa att det såg ut som att jag slagit ihjäl en svan. Visst har jag snälla föräldrar? ;) Funderar på att byta ut fjädrarna i dom mot några andra, det såg kanske liiite roligt ut med dem bara, men bara lite.

Nu är det tillbaka till pluggningen som gäller! Puss

i want one!

2011-05-24 / 17:12:59





unknown/nastygal/weheartit

dagens vill ha: ett stars and stripes-linne
dagens klädsel: leggings, långt linne och tjocktröja - orkante idag
dagens saknad: -
dagens längtan: 10:e juni 19.01
dagens låt: ingen särskild faktiskt, coldplay har gått varmt i högtalarna idag bara
dagens tråkigaste: att jag haft så ont i magen hela dagen att jag trott att jag skulle svimma flera gånger :s
dagens bästa: nada!
dagens humör: lite bitter
dagens roligaste: jag och sara i fiskeaffären :))))
dagens hälsning: Hej!

+/-

2011-05-23 / 14:05:56

by me

+ Emelie och Sara ♥
+ Ledig idag
+ Grekland närmar sig!
+ Finväder
+ Life as we know it
+ Emelie som blev så glad när hon fick ett par örhängen av mig som jag gjort själv, då blev jag ännu gladare :)))
- När folk i min närhet inte riktigt mår som dom ska.

frrrrrukost

2011-05-23 / 10:33:00

Det är näst intill omöjligt att äta en lchf-frukost. Eller ja, omöjligt är det ju inte, men ger man sig in på det så får man räkna med att det inte blir en varierande frukost. De två första veckorna åt jag low carb-bröd, det fanns två sorter att välja mellan. Ni fattar att man snabbt blev less. Veckorna efter det åt jag keso med apelsin, kiwi och naturella cashewnötter. Jag är inte ens särskilt förtjust i keso, men det gick ned. Sedan dess (typ två veckor) har jag ätit omelett och en frukt varje morgon. Väldigt mättande och det känns fortfarande okej att äta det varje morgon och till kvällsfika ibland. Vääääädligt varierande... Jag fasar inför nästa gång jag lessnar och vill ha något annat. Finns liksom ingenting att äta! :(

Nu ska jag om en stund sticka iväg och umgås lite med Emelie och Sara, måste ju passa på nu innan Emelie åker till New York över sommaren! Puss

they don't own ya

2011-05-22 / 23:10:25


wehearit

Jag tycker att det är så himla viktigt med att trivas med sig själv. Bland det vikigaste av allt hos en människa, tycker jag. Genom att man trivs med sig själv så ökar ofta självförtroendet, man litar på sig själv och på andra människor lättare och därmed kan självkänslan också öka. Trivs man med sig själv tror jag att man kan nå hur långt som helst i livet. Vem har ett bra första intryck att erbjuda om man inte trivs med sig själv?

Jag vill kunna uppskatta mig själv till tusen, trivas med mig själv och älska den person jag är. Det viktigaste av allt är att kunna få positiv energi omkring en när man väl har börjat med operation: må bättre! Jag är på god väg dit jag vill och det känns hur bra som helst!

have a good night

2011-05-21 / 17:48:00

Åh, tentan gick så bra imorse! Jag vill ha resultatet nuuuu. Tyvärr har jag haft fel förrut så om det inte går lika bra som det känns så är det väl inget konstigt med det. Läraren är ju jävligt hård dessutom. Nu ska jag i alla fall försöka lämna allt pluggbekymmer bakom mig för nu snart ska jag möta Ida och Emelie för att sedan traska iväg på lite födelsedagsfirande! Ha en bra lördagskväll! Puss

when are you gonna live your life right?

2011-05-20 / 23:23:35


we♥it
NU är jag färdigpluggad inför morgondagen, går det inte hela vägen imorgon heller så vet jag ärligt talat inte vad jag gör? Världen går under. Det är inte acceptabelt att göra omtenta hur många gånger som helst, tycker jag då. Just nu sitter jag och gör lite smycken, har precis gjort ett par vita fjäderörhängen som jag är dönöjd med. Vill göra mer, men snart har jag så mycket örhängen att det liksom.. inte behövs mer. Nu ska jag sova-va-va-va, haha, vem lurar jag? OC it is. Hejdå


imorgon blir det desto bättre

2011-05-20 / 19:26:22



Så, full rulle har det varit hela veckan. Jag har pluggat x3000, jobbat och varit i skolan. Nu snart är allt plugg över, salstenta imorgon, inlämning på onsdag och hemtenta x2 tills den 10:e. SEDAN är det HEJ FRÖKEN VI HAR SOMMARLOV! Idag klämde jag även in lite shopping med Sara och Line mellan pluggandet. Jag betade av min att-ha-till-grekland-lista lite grann, så nu fattas mest bara sånt som köps på apoteket. Nu ska jag återgå till pluggandet, lite jobbigt såhär en fredagskväll när vädret är underbart, men imorgon blir det desto bättre! Vi hörs.


but don't look back in anger, i heard you say

2011-05-18 / 22:20:38

Jag visste att det skulle komma till en punkt då skolan får mig att må som jag gjort tidigare i år. Nu är det fruktansvärt tungt och det känns som att jag bara står still och trampar och trampar på samma ställe. Hur mycket jag än pluggar så blir jag inte klokare, och ju mer jag läser i boken desto mindre förstår jag. Den här kursen har varit vansinnigt svår och det hjälper inte särskilt mycket när läraren pendlar tjugo mil om dagen och inte dyker upp på alla föreläsningar. Idag orkar jag inte med det här mer. Målet för dagen var att skriva en halv sida till första delen av hemtentan och renskriva allt inför salstentan och det har jag gjort. Två respektive tre dagar kvar. En och en halv sida kvar av stilistiken respektive att memomrera sex sidor begrepp. På lördagkväll firar vi, då är det över (för stunden)!


18.36

2011-05-17 / 18:39:58
Min blogg ser konstig ut, jag vet. Inte i min dator då utan bara i era verkar det som. Jag skyller det på att ni har konstiga inställningar. Min dator är ju aldrig konstig liksom. Idag ska jag plugga, riktigt ordentligt. Stress-Erika är i farten och jag önskar att det var lite speedy gonzales över mig ikväll, så att jag får mycket gjort. Tyvärr är det inte det, snarare tvärtom. Imorgon ska jag jobba på mitt gamla apu-ställe, inte samma avdelning dock. 7-11 kunde man ju inte säga nej till, har fortfarande hela dagen på mig att plugga. Hör ni inte något ifrån mig på ett par dagar och om ni på torsag fortfarande undrar varför min design ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig så beror det på att jag skriver salstenta lördagmorgon 9 am.

we can change it all today

2011-05-16 / 19:37:19

Idag anlände ett litet paket i min brevlåda innehållandes lite fler smyckesdelar. Så dessa har jag nyss knåpat ihop. Tror dock att jag bara ska använda ena åt gången då de vart lite större än vad jag tänkt mig. Jag är så pysselsugen när det kommer till smycken numera. Dock har jag inga idéer, eller jag skulle behöva få tag på svarta och vita fjädrar, hade önskat att slippa beställa på internet, men kan inte komma på någon affär som skulle kunna ha?

let's make a new tomorrow today

2011-05-16 / 16:03:21


where were you while we were getting high?

2011-05-15 / 17:50:20



carolinesmode

dagens vill ha: listan skulle bli oändlig om jag rabblade upp det för er
dagens klädsel: leggings och tröja
dagens saknad: -
dagens längtan: grekland
dagens låt: this one
dagens tråkigaste: att jag måste plugga när jag helst av allt vill ligga i sängen och titta på OC
dagens bästa: vädret (idag gillar jag regnet) och jordgubbar med grädde lite senare
dagens humör: helt okej
dagens roligaste: det är ingen rolig dag idag, fast med det menar jag inte att det är en dålig/tråkig dag. mer en sån där dag som bara sveper förbi.
dagens hälsning: Hej!

heavenly

2011-05-12 / 17:00:33

uttråkad

2011-05-11 / 23:03:55

Vill ni veta en konstig sak?
Jag har tröttnat på att måla naglarna..


nothing is so good it lasts eternally

2011-05-11 / 15:12:38

jag har legat och myst framför teven med den här tösen (anledningen till att jag berättar det för er är för att jag har brist på bilder..)

idag har jag suttit ute i solen och pluggat, spelat gitarr, (det kliade i fingrarna när jag insåg att lillasyster inte var hemma och jag kunde låna hennes gitarr lite grann) jag lärde mig tre ackord! nu på eftermiddagen åkte jag ned på stan i två sekunder, gick in på hobbyaffären och visst kom jag ut med något därifrån, precis det jag inte skulle. men nu är det köp-stop! nu är jag hemma igen, ska födelsedagsfika idag igen då o&b är här och firar saga lite grann. inget fika för mig dock, kiwi/avokado/nötter it is, beror på vad vi har.

smycken

2011-05-10 / 19:24:47





Det här har jag varit sysselsatt med de senaste dagarna. Jag har gjort egna smycken, det är så himla roligt! Vill bara beställa mer och mer delar, känner jag. Men jag tror att jag ska vänta med att beställa tills jag hittar något jag verkligen vill göra. Ska dock ge mig ut på jakt efter svarta fjädrar imorgon, jag har en idé! Åhh, det är så roligt!

Idag fyller systeryster hela 9 år, vi har nyss ätit middag (rödspätta med pommes, hon valde heeelt själv) och öppnat presenter. Strax ska vi fika rabarberpaj och senare är det ju semifinal i eurovision, det får man ju inte missa, eller hur Sara? ;)

catch me

2011-05-09 / 18:07:30

alldeles nyss, örhänget har jag gjort alldeles själv (kreativ tjej!)

+++ gammal bra musik som man glömmer bort
+ kreativitet, jag älskar att pyssla!
+ över TJUGO grader i skuggan hela dagen!!!
+ solhäng med sara
+ jag är rätt nöjd med hemtentan jag skickade in igår

kvällsnöje

2011-05-08 / 20:06:00

Hej! Jag sitter här vid köksbordet och pys...

2011-05-07 / 17:21:00

foto0421 (MMS)

Hej! Jag sitter här vid köksbordet och pysslar lite grann. Jag var in på hobbyaffären både igår och idag och handlade upp hela affären känns det som. Idag har vi firat lillasyster lite grann som fyller år på tisdag. Lite senare ska jag och ida kila hem till sara för lite middag och mys. Ha en bra kväll!


this is me today

2011-05-06 / 21:14:44


jag känner precis likadant


don't worry about people in your past, there's a reason they didn't make it to the future

2011-05-06 / 10:41:25

sara/emelie/jag

Puh, idag ska jag hinna med att träffa j, baka bullar (på order av mamsen) och skriva klart den första frågan på hemtentan innan mormor kommer vid fem. Jag har ingen som helst aning om hur jag ska lyckas med detta. Kvällen vill jag inte spendera sittandes med hemtentan då dels Sara ville umgås och dels för att mormor är här. Men just nu ser det ut som att jag skriver hemtenta hela kvällen. Utöver allt detta är jag dötrött och har ont i halsen, igen. USCH.

you better run, you better take cover

2011-05-05 / 18:35:31

1% av alla bilder som tas på mig ser ut som första bilden, resten av de 99% ser ut som resterande, typ.

+ var på skolbibblan idag och hittade den bok som jag inte köpt att låna, wipidoo sa jag, eller nåt
men at work
+ beställt hem lite fina smyckesdelar för att göra armband
+ pubhäng med klassen lite senare
+ FRIDAY TOMORROW
- tenta, tenta, tenta, BLÖÖH

22:38

2011-05-04 / 22:39:41

God natt hörrni! Nu ska jag hoppa i säng och titta på massa serier. Jag har inte haft en alltför givande dag, men lite har jag fått gjort i alla fall. Dagarna blir inte så fartfyllda när man har tentavecka. Nighty night, don't let the bedbugs bite!

do you come from a land down under?

2011-05-04 / 18:56:50


unknown


du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort var du bor

2011-05-02 / 23:33:12

jag fixade till mina jeansshorts lite lätt (as i told you) häromdagen. jag har massor med nitar som ligger och dräller lite här och var så jag bestämde mig för att det fick bli på detta vis. får se om jag sätter någon nitrand någon annanstans också, men för ögonblicket så får det här räcka. man glömmer snabbt bort hur det är att pyssla med nitar när man inte gjort det på ett tag, oftast resulterar det, för min del, i onda fingrar och blödande nagellband etc, inte så härligt.

nu på kvällskvisten har jag varit på bio med cammo, sara och ida. vi såg 'water for elephants' det var en fin film, trodde dock att den skulle vara jättesorglig då det lät så på alla andra, men den var knappt sorglig alls (eller okej då, men väldigt lite.) nu ska jag alldeles strax hoppa isäng. ska bara se ett avsnitt av desperate, måla mina naglar knalligt rosa och leta rätt på några kläder som visar på nåt vänster att jag ser ut som en tjej med hej-jag-har-noll-världsuppfattning först. men mer om det imorgon, mina vänner! nighty night

jag glömmer aldrig bort vad du gjort

2011-05-01 / 21:03:59

olivialinneas

dagens vill ha: en riktigt fin sommarklänning
dagens klädsel: leggings och tröja
dagens saknad: -
dagens längtan: sommarlov ♥
dagens låt: LYSSNA! den enda låt jag gillade på veronica maggios nya album
dagens tråkigaste: att jag har ont i kropp och hals och vetskapen om att kommande vecka enbart innebär plugg.
dagens bästa: vädret
dagens humör: lycklig/glad/trött
dagens roligaste: paige när hon försökte uttala 'djungelvrål' det blev djongel littleone, ungefär :D
dagens hälsning: Hej!

gonna burn what's standing in the way

2011-05-01 / 17:36:15

yesterday by me

Fellas! Jag lyssnar på musik. Njuter av att solen skiner. Känner lyckoruset över att det är maj. Om en månad har jag sommarlov. Om en månad och en vecka åker jag till värmen i närmare tre veckor. Ni förstår att jag mår bra? Så bra som jag har mått den senaste tiden har jag inte mått på exakt nio månader. Nio månader av ett rent jävla helvete. Och nu är jag här igen, vanliga, glada Erika.

Idag har jag varit i Valbo med mamsen. Låg i sängen fram till ett då jag kände mig febrig och tittade på oc (jag är på andra varvet, hihi) känner mig dock mycket bätte nu. Lite senare ska jag skypea med Paige och om klockan inte blir för mycket så även umgås med C. Nu tänkte jag ta tag i pluggandet så jag slipper sitta i sista minut (!!!) Vi hörs!