trots att jag alltid springer, är jag där du hör mig, om du inte hör mig, om du inte gör - så ska jag sjunga för dig precis så du hör

2011-10-31 / 19:55:10

Jag sprang en vända på stan med Sara idag på eftermiddagen. Trots att jag kom hem från London så sent som i fredags så hittade jag massor av fina grejer! Alltid hittar man saker när man inte bör hitta dem. Det är på fredag eftermiddagar när man panikar över vad man ska ha på sig på lördags kvällen som man ska hitta allt, inte när man inte behöver dem! Rosetten fick följa med mig hem i alla fall (den är inte lika fin på bilden som i verkligheten!) Den mossgröna blusen fick stanna kvar då jag redan har en skjorta i nästan samma färg (fast som inte är lika fin) och nu i efterhand tycker jag att den vita t-shirten var väldigt fin också.

Jag har alldeles nyss bakat och tänkte ta det lugnt resten av kvällen. Har en bloggdesign att göra och lite tv-serier att ta igen. Så vi hörs pals!

ruffs kaluffs

2011-10-30 / 19:04:06

Idag känner jag mig nere. En ny vecka är på intåg och likaså vardagen. Jag är så himla less på skolan just nu, bekymmer, det trista vädret och att jag har noll motivation till att kliva upp om morgnarna. Jag har låtit det gå ut över Fia hela eftermiddagen men hon fick mig att känna mig lite bättre. Imorgon påbörjar jag världens tyngsta vecka känns det som. Har sån ångest över att behöva gå till skolan imorgon när alla gymnasieelver har höstlov. Idag är det helt enkelt ingen bra dag.

MEN! Jag köpte mig en ny klocka idag för ynka 150:- riktigt fin var den också! Hoppas ni känner er lite gladare än vad jag gör idag och att ni avslutar denna söndag på bästa möjliga sätt, cause i know i will! Puss

in time

2011-10-30 / 11:29:09

Igårkväll var jag och Fia och såg denna film på bio, riktigt bra var den! Jag är så himla trött på komedi-filmer så senaste tiden har jag föredragit action- och dramafilmer. In Time var helt i min smak. Så den tycker jag att ni borde se!

leather

2011-10-29 / 18:01:30

Jag köpte ett par läderliknande brallor från Zara när jag var i London. Tror att det var mitt bästa köp då jag är fullständigt förälskade i dem! 35 pund gick dem på, vilket är 200 kronor billigare än vad de kostar här i Sverige.

lovely

2011-10-29 / 15:08:05































Efter en andra resa till London är jag lika förälskad som efter första. Där vill jag bo någon gång i mitt liv. Kanske kostar jag på mig att studera något motsvarigt till MKVB  där nästa höst. Världens bästa stad har jag alltså befunnit mig i hela veckan tillsammans med min fina familj.

that's why i hold, that's why i hold with all i have

2011-10-20 / 19:25:13

Mitt hår är minst fem centimeter längre än såhär just nu, och den här bilden knäpptes för typ två månader sedan. Sjukt!

Har haft en rätt lång och rolig dag i skolan idag. Avslutade skoldagen med ett besök hos programansvarige för att få lite information om utlandsstudier. Vi skrev upp oss på en lista över ett eventuellt utbyte med Sydafrika nästa höst. Är dock lite mer intresserad på att åka till England, Irland, USA eller Australien (det sistnämnda ENBART för att tidigare studenter har åkt dit och de har haft det riktigt bra) åker jag till något av dessa ställen så måste jag dock bekosta det själv. Men det skulle vara SÅ värt det. Men vi får se, vi kanske blir tre stycken som åker till Sydafrika näst höst, who knows?

Det känns som att jag hamnat så himla rätt just nu, jag tvivlade ganska mycket förra hösten när vi studerade gamla författare från andra världsrkiget och statyer formade som grekiska gudar osv. men det känns så himla rätt nu när vi använder oss mer av språket. Vi har ägnat mycket tid åt att lära oss skriva på riktigt, på samma nivå som journalister gör. Det är så himla roligt och det är precis det här jag vill göra, fastän kursen är väldigt jobbig och läraren förväntar sig väldigt mycket av oss.

Hoppas ni också haft en toppendag! Puss på er fina människor

it's the way i'm feeling i just can't deny

2011-10-19 / 19:13:56

Den här låten har gått på repeat hos mig de senaste veckorna. TRÖTTNAR ALDRIG!

when was the last time you did something for the first time?

2011-10-17 / 19:16:29


1. Moster Jenny, glad och förväntansfull innan konserten igårkväll
2. Har ätit massor av god mat hela helgen (så mycket att vi typ mått illa hela helgen)
3. I pausen mellan förbanden
4. Britney Spears! Åh, vilken känsla det var. Jag var VÄRLDENS största fan när jag var liten (jag lovar, fråga Sara, hon kan tala om hur hysterisk jag var över Britney när jag var yngre) När hon började sjunga äldre låtar så vart jag så himla nostalgisk och mindes julafton för tio år sedan kanske, hur glad jag vart när jag fick Britney-sängkläder att jag började gråta (då är man ett troget fan minsann!)
5. Världens bästa mostrar idag innan jag och Jenny tog tåget hem.

Som ni ser har jag spenderat helgen i Stockholm. Eller jag åkte i lördags och kom hem idag. Har haft det jättemysigt! Vi har varit på bio, på Britney, shoppat, ätit god mat och träffat moster Sussi. En himla lyckad helg. Nu är jag hemma i sex dagar, laddar batterierna, pluggar och packar om sedan åker jag till London på söndag, längtar!

Om ett tag ska jag iväg till Sara tillsammans med Ida. Hon fyller år idag och skrev att hon bjuder sin andra familj på tårta och det är ju vi, och Cammo. Men Cammo får ingen tårta för hon bestämde sig för att vara i Italien över Saras födelsedag istället. Har lite att ta itu med nu så vi hörs imorgon! Puss

Och förresten!
I lördags såg jag min första skräckfilm på bio!
Igår var jag på min första riktiga konsert. (Valbo-/Gatufesten-/Cityfestenkonserter räknas inte!)
When was the last time YOU did something for the first time?


GUD. SÅ. SNYGGT

2011-10-14 / 11:00:13




what if you saw me now

2011-10-13 / 23:17:14

Buonasera! Jag sitter här och pluggar fortfarande. Jag har gjort det hela kvällen faktiskt. Jag har tagit lite pauser och skrivit ut biljetter inför söndag, skickat iväg lite mail, letat kommunikations-kurser i l-o-n-d-o-n (men inte blivit något klokare alls) samt sökt kurser inför våren. Utöver alla kurser som ingår i mitt program har jag även sökt English for international contacts, tror det kan vara en toppenkurs att ha för mig som lutar lite åt det hållet (vilket håll det nu är?) Jag hoppas jag orkar läsa 125% i alla fall, för jag har velat läsa den kursen länge!

Nu behöver jag fortsätta plugga om jag ska hinna med allt jag har bestämt imogon. Har dock nästan hela dagen på mig så det borde inte vara något problem, egentligen. Tanti baci! ♥

freedom

2011-10-12 / 19:35:11








chasing rubies, chasing gold

2011-10-12 / 15:13:13

Det är inte varje dag ni får se mina tänder i ett leende! Men jag har mina orsaker, kroppsnojor, ni vet, we all have them!

Idag sitter jag med näsan i planerad kommunikations-boken. Jag har en hemtenta som ska vara klar rätt snart. Men jag varvar det med lite Gilmore Girls och The Big Bang Theory, så det känns rätt okej ändå. Hörs vi inte på någon dag så beror det på den här himelens uppgiften! Puss på er

maybe i'm crazy you'd think so

2011-10-11 / 17:12:01

Jag är fullständigt förälskad i Harry & Alfie. De är så sjukt bra, så udda, så himelens söta och jätteroliga! Riktig Erika-musik! Dessutom gör de covers på flera Mumfors & Son's-låtar och det går ju alltid hem hos mig. HarryAlfieHudson på youtube!

who am i? i am a champion

2011-10-11 / 11:24:24



Glöm aldrig bort hur viktigt det är att ta hand om sig själv. Att göra det DU känner för och det DU vill. Att inte alltid lyssna på alla andra. Var stolt över dig själv. Fatta beslut som känns rätt för dig. Och ta vara på de tillfällen du får att kunna vara egoistist (givetvis får det inte gå ut över någon annan) tänk på att du i slutändan bara har dig själv att förlita dig på.

is this the corner that we failed to turn?

2011-10-10 / 23:17:39

Hej alla nattugglor! Jag sitter här och lyssnar på lite feel-good-musik och mår allmänt bra. Jag är ju liksom ledig tills nästa vecka (även om jag har ett kilo plugg att ta itu med tills dess) och på lördag åker jag till Stockholm med mostra. Och nästa söndag åker jag till London med la familia. Can't wait!!

Ikväll har jag varit på bio med Sara, vi såg Johnny English Reborn. Minns inte riktigt den första filmen men jag minns att jag tyckte den var dålig då. Men åh, vad bra (och rolig förstås, även om skämten var lite halvdåliga ibland) denna var. Jag som verkligen ÄLSKAR Rush Hour-filmerna, kunde ju inte tycka annat än att denna var bra eftersom den påminde om dom filmerna rätt mycket. En riktig Erika-film alltså. Så se den om ni får chansen! Efter bion sprang vi in på hemmakväll en snabbis. Lyckligtvis hittade jag the big bang theory säsong 1 för en hundring, så den fick givetvis följa med mig hem. På cdon.com finns säsong 2 för 199:-, bara ett presentförslag till en upcoming birthday.

well, i'm scared of what's behind and what's before

2011-10-08 / 15:51:30

Jag har alltid haft långt och tjockt hår men på senaste tid så har jag bara velat klippa av mig det. Rakt av liksom. Men jag vet att jag skulle ha Sveriges fulaste frisyr eftersom jag får självfall när håret klipps. När jag klippt en centimeter av luggen hos frisören så brukar min lugg korva sig direkt. Jag får inte vackra krokskruvar, som mamsen har, utan jag får något helt annat. Typ som små korvar i topparna som spretar utåt. Tänk er Malin i Saltkråkan x10. Jättetråkigt eftersom jag har haft samma frisyr sedan jag var typ tolv år. Men samtidigt skulle jag nog ångra mig så ohyggligt om jag klippte av mig det eftersom det är så långt nu.

Igår var jag och Fia och såg Crazy Stupid Love. Hade rätt höga förväntningar och jämför man med dom så var den rätt dålig. Efter 2/3 vart filmen intressant och rolig. Och då var den ju nästan slut. Men den var helt okej, nu har jag sett den i alla fall, och behöver inte se den fler gånger.

Nu ska jag baka en key lime pie, MÖMS!

vi har hela världen framför våra fötter

2011-10-07 / 15:17:57

Jag är ledsen för alla iphone-instagram-redigerade bilder, men som sagt så är kameran trasig så solen måste lysa för att bilderna ska bli någorlunda okej. Men en födelsedag är på intåg så efter det ska jag minsann köpa en ny kamera!

Idag är jag ledig, och jag kan säga att jag njuter för fullt av det. Låg i sängen hur länge som helst imorse och när jag väl klev upp så var det så kallt i rummet och sängen såg så inbjudande ut att jag kröp ned en stund till. Tänkte att jag har ju hela daaaagen på mig att.. göra ingenting. SÅ skönt.

Ikväll blir det bio, måste hitta på något roligt när Fia inte är på världens bästa humör ;) Det blir mysigt! Nu tänkte jag fortsätta att göra ingentig alls. Så vi hörs!

when people run in circles it's a very very mad world

2011-10-05 / 19:47:56


Hej! Idag har jag och Milo sprungit runt stan och knäppt massa kort inför vårt projekt som vi håller på med den här terminen. De ovan är mina favoriter! Utöver det har jag varit ute och sprungit och inte gjort så mycket mer än så. Är sjukt trött idag och är inte sugen på att göra något alls faktiskt. Men sådana dagar är väl behövliga också! Så vi hörs! Puss


jag saknar dig

2011-10-04 / 20:34:58

Funderar på att minska bredden på bloggen, bilderna blir ju gigantiska. Det går inte att missa en ända finne i ansiktet på mig ju. Tänk er att sitta i ett mörkt rum också ploppar den där gigantiska bilden upp på mig, erkänn att ni skulle bli rädda?

Har precis kommit hem från förhandsvisningen av Svensson Svensson. Fasen, vad rolig den var - men en aning cheesy och lite långrandig. Men efter att ha hängt i biomörkret så många gånger med Fia så kommer en biofilm utan henne aldrig bli detsamma igen - jag var ju den ända som garvade (förutom C som typ kvävde sitt skratt.. det hjälper ju inte, blir ju fortfarande ensam om att garva) När hon är med så är vi ju två i alla fall.

Förresten! Inatt hade jag en jättefin dröm, så fin att jag nästan blev tårögd när jag vaknade och kände att jag bara ville somna om och fortsätta drömma. Ni vet, en sån där fin dröm som aldrig någonsin kommer att hända i verkligheten hur mycket man än vill det. Så jag har levt på den känslan jag hade när jag vaknade hela dagen. Så fint!

don't cry, just say fuck you and smile

2011-10-03 / 17:40:39





Jag har sett fram emot hösten och vintern rätt länge nu. Kom på mig själv senast igår att jag satt och längtade efter snön. Men idag känner jag mig less. På det här. Alla jobbiga situationer som uppstår överallt. Människor som är fullständigt blinda och som inte ser någon annan än sig själv. Jag är en människa som funderar, jag tycker rent av synd om människor som inte gör det, usch, så tråkigt ni måste ha när ni är ensamma! Idag vill jag bara bädda ner mig i sängen och krypa fram till våren igen. Nu tänker jag sticka iväg en sväng!

Bara en notering till mig själv också (till nästa gång jag är på depp-humör liksom) Fan, vad bra du är Erika!

i do the best to make him proud

2011-10-02 / 20:43:49



Just nu sitter jag och pluggar lite grann, men ska bara renskriva lite och sedan är jag klar. Idag var jag som sagt till Valbo en sväng med familjen och mormor, sedan for jag iväg med Fia och pantade alla hennes tusentals flaskor hon har gått och samlat på de senaste månaderna, vi bildade inte alls en kö bakom oss medan vi pantade. Så går det när man har en cola light-tokig kompis som alltid dräller flaskor omkring sig.

Nu måste jag skynda mig med plugget, har inte hängt med fysik-gänget i Pasadena på flera dagar så det tänkte jag göra lite ikväll!

P.S. it spells i-n-s-t-a-g-r-a-m, Fia, Sara och alla andra som läser detta!

closing walls and ticking clocks

2011-10-02 / 13:12:56

Sunday it is, soligt är det inte men glad är jag ändå. Jag har haft en riktigt bra helg och jag hoppas att veckan fortsätter i samma spår. Men först ska jag ut till Valbo en sväng samt skriva ett arbete tills imorgon, ett pressmeddelande närmare bestämt, innan måndagen tar fart. Vi hörs nog senare!