and the drumbeat carries on

2011-11-27 / 21:52:13

Jag har suttit och letat efter bilder på H&M's vår- och sommarkollektion men fann inte särskilt mycket. Hittade dock bilden på denna bikini och jag är såld! Den blir min så fort den kommer upp på hemsidan!

Vi har inte hörts så mycket de senaste dagarna. Jag är busy busy busy med hemtenta och massa annat. På torsdag tar jag paus i skoltänkandet och sticker iväg över helgen. Det är så illa att jag funderat på att lämna mobilen hemma för att slippa bli störd. När man åker bort är det ju meningen att man ska lämna alla sina problem hemma, inte ta med sig dem, visst?

Nu ska jag hoppa i säng och slå på en julfilm. I år måste jag få lite julkänsla så jag gör vad som krävs. Vi hörs pals!

the time has changed and we need to change as well

2011-11-24 / 19:20:59

Senaste veckan via instagram.
1. Jag har längtat till Ios även på Instagram, främst för att Ios-tanten skulle förstå att jag också varit där
2. Hjärtägg en morgon
3. Min nya kamera, så nöjd så!
4. Jag har spelat klart Temple Run och den nörd som jag är så vart jag väldigt glad
5. Ritade små söta gubbar på fingrarna en kväll
6. Jag provade att rita på armen för att se om jag vill ha en sådan tatuering som jag tjatat om så länge, och givetvis vill jag det!
7. Lite detaljer, igår

Nu ska jag packa väskan och sedan åka till Cammo och sova! Puss

what we dream, it's all that matters

2011-11-21 / 16:39:17

Igår låg jag i sängen i stort sätt hela dagen, öppnade min näst sista Skittles-påse och gottade mig till Gilmore Girls. Efter sex avsnitt (serie-fantast, vettni!) fräschade jag till mig och åkte iväg för en fika med Emelie och Sara. Perfekt avslut på en rolig helg!

Idag hade jag sovmorgon till ett. Dessvärre vaknade jag sex av att det kliades så infernaliskt på armarna. Sen låg jag och vred och vände på mig tills klockan var halv åtta, då måste jag ha lyckats somna om för sedan vaknade jag otroligt trött av klockan halv tio. Jobbig morgon!

Nu sitter jag här och överväger att slå på lite mer Gilmore Girls. Men samtidigt behöver personalgrupps psykologi-boken öppnas och likaså ett nytt word-dokument för nästa onsdag ska en hemtenta vara inlämnad. Men å andra sidan så har jag hela kvällen på mig!

Vi hörs hörrni!

rock it to the early dawn, soon those good times will be gone

2011-11-19 / 15:11:30

Jag sitter här och lyssnar på braaa musik. Fina fina minnen! Ikväll ska jag ut med mina fina. Jag har en ny tjusig tröja, ett, förhoppningsvis, gott vin och kontot visade på rätt mycket mer pengar än vad jag trodde att jag hade kvar den här månaden. Det går bra nu, kompis!

if i could go just like that

2011-11-15 / 16:43:53

me/mumford&son's

den senaste veckan via instagram

2011-11-13 / 16:53:26

Jag har firat Sara. Letat efter kloka ord på iPredict, som synes även funnet. Jag har pluggat väldigt mycket. Bakat sjukt mycket kakor. Varit moraliskt stöd hos optikern. Bjudit världens finaste vänner på riktigt kalas, vilket var mycket uppskattat. Varit på två inflyttningsfester.

Nu är helgen snart slut och min ork likaså. Jag tänker nog gå och lägga mig tidigt ikväll, om morgondagen har att erbjuda vad varje födelsedagsmorgon har erbjudit de senaste 19 åren (nej, jag skriver inte fel, 19 stämmer bra) så blir jag väckt tidigt imorgonbitti. Vi får se, vi får se!

Nu ska jag käka lite middag. Puss

volanger, prinsessigt och shabby chic

2011-11-08 / 13:03:49

Häromdagen beställde jag en sänghimmelsstång och en sängkappa från jotex. Vita tunna gardiner har jag redan som jag ska sy till och fixa lite innan jag kan sätta upp dem ovanför sängen så det blir en sänghimmel. Volanger, prinsessigt och shabby chic är verkligen jag så det kommer bli toppen!

framtidsplaner

2011-11-06 / 21:44:30
Känner ni aldrig att det finns så fruktansvärt mycket ni vill göra att ni nästan får panik för att tiden inte räcker till? Jag har precis kommit hem efter att ha hängt med Fia och Sara på George i fyra timmar och vi pratade mycket om framtiden, vad vi vill göra och varför det ska vara så omöjligt att göra precis allt man vill göra. Jag har till och från, faktiskt, haft lite ångest över vad jag ska ägna nästa sommar till. Efter den här sommarens båtluff så känner jag att allting är möjligt, varför stanna kvar här när hela världen ligger framför mig som kan erbjuda mig exakt det jag vill? Egentligen BÖR jag stanna hemma och jobba. Fylla på sparkontot lite. Men samtidigt så vore det en riktig mardröm. Då vill jag hellre åka någon annanstans och jobba. Även om jag jobbar för pengarnas skull så jobbar jag ju även för meritens skull. Och meriten vägar ju oftast tyngre om man gör det utomlands. Då gör man det för sig själv, för att växa lite, knyta nya kontakter och öka språkkunskaperna. Men innan jag ens vet vad jag kan göra till sommaren så måste jag bestämma mig för vad jag gör nästa höst. Det finns två alternativ. Jag stannar kvar här hemma och fortsätter mitt sista år tillsammans med min klass eller så åker jag någonstans i världen och pluggar en kurs som motsvarar den jag ska läsa här. Två alternativ. Två helt olika världar. Jag känner mig så kluven. Jag vet att egentligen jättegärna vill åka. Till London. Skottland. USA? Aussie? Sydafrika? London eller Skottland känns i alla fall som ett säkert kort. Men samtidigt så har jag så sjukt många frågor. Hur blir det med pengarna? Hur mycket kommer det att kosta? Hur mycket pengar kommer jag att ha varje månad? Vad händer om jag inte kommer in? Hemlängtan? Ska jag verkligen åka ensam? Vill jag åka ensam? Hur blir det med språket? Kommer jag att klara TOEFL-testet? Har jag för låga poäng för att ens komma in på skolan? Måste jag maila skolan för att få tillgång till deras kursplan eller kan man få tillgång till den någon annanstans? Kommer jag hitta en likvärdig kurs? Kommer jag att missa massor i klassen medan jag är borta?

JAG VET att jag inte kan få svar på någon av frågorna förrän jag har försökt. Det är ungefär som Schrödingers katt (ni vet, man måste öppna lådan för att veta om katten är död eller levande) jag vet ingenting, och kan inte få någon av frågorna besvarade förrän jag har gjort ett försök.

Jag tror att det skulle ge mig så mycket att åka iväg. Jag tror att jag verkligen skulle ha hur roligt som helst och säkert stöta på så himla mycket olika människor och säkert från världens alla hörn. Det skulle nog bli en enorm utmaning och jag tror faktiskt att jag skulle ångra mig enormt om jag inte gav det ett försök. Så egentligen känns det som att jag inte har något att förlora genom att, åtminstone, ge det ett försök.


Glad tjej på Naxos under båtluffen! Jag skulle göra mycket för att få göra om den resan!

i won't be okay and i won't pretend i am

2011-11-04 / 17:42:06

Som jag nämnde tidigare så köpte jag mig en ny klocka tidigare i veckan. Den är brun och väldigt simpel. Jag älskar den! Kommer från Ur & Penn och gick bara på 150:- som hittat!

Jag har haft en jättebra dag, hade som vanligt jätteroligt med min kampanjegrupp i skolan på förmiddagen och efter det blev det lunch på stan med mamma och syster innan vi åkte hem och jag däckade i en timme. Nu är jag pigg och redo för... kvällens myskväll! WOOOH! Nej, men imorgon drar vi på oss partyhattarna och firar Sara!

don't treat people as bad as they are, treat them as good as you are

2011-11-03 / 20:48:12


don't treat people as bad as they are, treat them as good as you are!


promise you'll stay with me

2011-11-02 / 22:09:07

london by me

Hej på er! Jag kom hem för en timme sedan ifrån att ha varit på språng sedan 8 imorse. Klockan nio var jag i skolan för grupparbete med VÄRLDENS BÄSTA GRUPP! Fy tusan vad vi garvat, pratat massa strunt, men ändå så pratade vi verkligen av oss - det kändes så bra när jag gick därifrån, smarta tjejer jag har i min grupp! Vi kom riktigt långt med arbetet men då satt vi fram till tre också. Efter det väntade jag på Cammo och sedan gick vi ned på stan, åt en sen lunch och kikade i butiker, vi inväntade också Sara för att gå på bio och se One day. Ett hett tips: se den inte without a tissue! Om ni ser den alltså, jag rekommenderar det inte - läs boken istället!

Jag har haft en så stört bra dag i alla fall och jag har dragit flera slutsatser som får mig att känna mig så mycket bätte med mig själv! Ödsla inte tid och energi på sånt som inte är värt det, det finns så mycket i livet som är mer betydelsefullt än så! Skit i vad du förväntas göra, bry dig inte om vad folk tycker om dig, gör precis det du vill göra och låt dina nära och kära få veta hur mycket du bryr dig om dom! Take care pals!

när staden snöat över och gården blivit vit då vet du att jag drömmer, jag drömmer dig hit

2011-11-01 / 19:51:20

Vi hade lite extra tid på oss innan bion började så vi tog en sväng in på H&M så att jag fick köpa t-shirten som jag provade igår (jag har tänkt på den sedan dess) så nu är jag en nöjd tjej med köpstopp ett tag!

Jag har precis varit ute och sprungit. Sicksackat mellan alla gator här i närheten för att det är mörkt ute, gillar inte att springa med musik i öronen i skogspartier, därför trodde jag inte att det skulle bli så långt men det vart faktiskt lite mer än 3 km, rätt bra ändå.

Nu måste jag sätta mig och läsa igenom alla klasskompisars projektplaner - ett evighetsprojekt! PUSS

Jag hade glömt bort hur bra Laleh är (därav rubrikerna) jag hade en period när jag var 15-16 år då jag lyssnade mycket på henne, fina minnen!

men jag har inte glömt

2011-11-01 / 14:10:37

Jag fick en fråga om jag kunde lägga upp bild på det jag köpte förra veckan. Det var roligt! :) Det här köpte jag i alla fall. Det är från Primark, Pull&Bear, Forever 21, Zara, New Look, Camden Town och ett ställe jag glömt bort vad det hette. Jag är ledsen för den dåliga bilden, jag knäppte den i London och fick inte riktigt med allt jag köpte, men det är bara lite nagellack och vantar som fattas. Hoppas du är nöjd ändå!

Nu ska jag och syster snart åka ner på stan och gå på bio. Hon är hemma med mig från fritids idag och då måste man ju hitta på något kul! Puss