if you call me i won't be home

2011-04-30 / 18:31:31



Hello fellas! Idag tog jag, Sara och Line oss ut till Engeltofta efter att vi lunchat på stan (ja, Sara, du får slå mig om du vill för att jag lägger upp den här bilden..)  Line som är hyfsat ny i stan (om man nu räknas som ny efter sisådär 8-9 månader?) så har hon inte sett allt det vackra vår fina stad har att bjuda på (känner ni sarkasmen som flödar?) så vi tog en svängom och visade henne den vackra utsikten över Korsnäs. Sedan fick vi nog för att det var så förjävligt kallt och for hem.

Ikväll har jag, believe it or not, inga storslagna planer inplanerade. Vi var ut igår och det räcker gott och väl för min del. Vi träffade på så himla lustiga människor att gårkvällen verkligen är något att minnas. Lite senare kanske vi åker en sväng till Sandra och umgås en liten stund. Annars blir jag bara hemma med mina jordgubbar och familjen. Hoppas ni får en bra kväll och håll er så långt borta som möjligt från alla majkasor (majkaser?) så slipper ni få era ögonbryn bortbrända! Just sayin'

it's friday

2011-04-29 / 08:59:00


balkonghäng i måndags

ÅH, FREDAG! Ett steg närmare maj-månad och jag är hur lycklig som helst över det. Idag skiner solen över vår fina(?) stad och jag får om lite drygt en timme skjuts till skolan. Hur bra kan det bli en fredags morgon? Just precis i detta ögonblick sitter Sara på sin allra första salstenta, LYCKA TILL! :)

Nu ska jag klä på mig och äta lite frukost. Hörs senare idag ♥


and after all, you're my wonderwall

2011-04-28 / 21:50:28

senaste veckan through my phone


skjutsat min låtsasmorfar runt halva sundsvall. här ser vi en väldigt trött och osminkad erika med fläckar i ansiktet, tidigt på morgonen (läs: förmiddagen)


vandrat på stan i sundsvall, hittade nada. här hängde jag förövrigt mycket när jag var liten!




letat påskägg!


ätit jordgubbar för första gången i år, visserligen inte svenska men de smakade minst lika bra, faktiskt!


myst på emelies balkong i kvällssolen med frukt, chips och kakor!


ombyggnad

2011-04-28 / 16:32:29
jag håller på att göra om lite här som synes, så ser det knasigt ut så är det därför!

Min dator har än en gång visat mig sin dål...

2011-04-24 / 20:19:23

Min dator har än en gång visat mig sin dåliga sida. Datorn fungerar inte. Men jag var precis till Emelie och utsatte hennes dator för min sladd. Det visade sig att jag bara behöver köpa en ny sladd (som om jag liksom inte gjorde det för tre månader sedan bara). Så nu vet ni i alla fall att ni inte hör något ifrån mig på ytterligare ett par dagar. See ya don't wanna be ya!


Hej där! Idag har vi flängt runt runt halv...

2011-04-22 / 18:16:50

foto0371 (MMS)

Hej där! Idag har vi flängt runt runt halva stan och lämnat påskägg till låtsastremänningarna. Ätit korv och spelat massa spel. Jag och saga var även ut och plockade vitsippor för en stund sedan. Nu ska vi alldeles strax åka ner på stan och äta, mys! Vi hörs :)


the one with the bad movie

2011-04-21 / 10:41:51

Igår såg jag och c den här filmen. Man tycker ju att Orlando Bloom och Colin Firth ska utgöra bra kombo, men nej, det enda de satsat pengar på i denna film var skådespelarna. Filmen sög. Ingen som helst handling, och den röda tråden vet jag inte var den höll hus. Dessutom pratade de med sydstatsdialekt vilket gjorde det en aning svårt att förstå när de pratade fort. En och en halvtimme med en snygging och en charmör var väl helt okej, men inte mer än så.

Kan hända att jag blir utan internet ett par dagar och blir det så så hörs vi på söndag igen. Glad Påsk på er, ät godis tills ni storknar!

the one with the jeansshorts

2011-04-20 / 22:04:39


unknown

Jag vill pimpa mina jeansshorts på något sätt. Jag har tidigare varit ganska duktig på att pimpa tröjor med nitar och kedjor men känner för att göra något åt mina jeansshorts nu. Frågan är liksom bara hur? Jag funderar på nitar på ena fickan, eller något liknande de svarta, längst ned till höger och högst upp i mitten. Känns dock som att det kanske skulle bli lite för mycket. Jag vet inte riktigt. Att fråga er om tips wont be necessary, ni är ju världsdåliga på att svara ändå så!


the one with the nail polis

2011-04-20 / 20:40:55

Fick med mig ett nytt nagellack hem för ett tag sedan, eller det var rätt länge sedan. Färgen är både väldigt ljust rosa och lite beige-aktig men i olika ljus. Färgen heter "preppy" och som synes hittar ni den på H&M!

Idag tog vi en snabbvända på stan (vi var in på H&M i två sekunder) innan vi picknickade på stortorget (det var meningen att vi skulle sitta i gräset i boulognern, men det slutade på en parkbänk på torget) hur som helst så provade jag en klänning som jag kunde tänkas ha på en lite finare tillställning jag ska på i sommar. Man måste ju ha lite framförhållning, tyckte jag och det höll Sara med om. Dock köpte jag inte klänningen jag provade men jag insåg att SHIT POMMES (jag vet att jag missade hela poängen med begreppet, men ordet 'frites' är så fult, tänker bara på Fritzl liksom) jag får ju liksom köpa vilken klänning som helst utan att ha dåligt samvete över att den är dyr eller att man kommer använda den få gånger. För vid finare tillställningar då får man ju ha en hur dyr och vacker klänning som helst, visst?

As you noticed, är jag på SÅ mycket bättre humör idag. Tjolavippen!

the one when i am as cruel as cruella de vil

2011-04-20 / 00:23:12

såhär glad är jag INTE idag, om ni inte förstod det. och visst är det dösnyggt med blått hår förresten? jag tror jag ska färga hela håret blått.. (känn sarkasmen)

ÅH! Jag blir VANSINNIG! Jag har hållt på med en ny design i evigheters evigheter och jag får verkligen inte till det. Det är omöjligt. Fullständigt omöjligt och det går inte att lösa på något sätt alls. Så är det. Nu tar jag mitt skitdåliga humör och går och lägger mig. Hejdå

the one when i'll cross the stream - i have a dream

2011-04-18 / 22:17:36






honeyandmoon/weheartit


the one when i fucking hate this thing the one when with what

2011-04-18 / 20:16:43

har hängt lite i solskenet idag med sara och emelie. skrattat åt precis ingenting och flamsat ♥ sånt gillar vi. nu sitter jag och överväger på om jag ska åka bort på onsdag eller torsdag. alldeles nyss lutade det åt torsdag, men just nu funderar jag på om jag kanske skulle åka på onsdag ändå. jag H-A-T-A-R min beslutsångest. jag måste, seriöst, lida av någon beslutsångest-sjukdom av något slag (finns det någon sådan?) eller är jag bara ett typiskt barn till ett par föräldrar som alltid har svårt att bestämma sig?

the one with the last couple of days

2011-04-17 / 18:36:41

i torsdags

i torsdags fyllde emelie år och hon bjöd på pannkakor. i fredags umgicks jag med c. igår firade vi emelie igen med middag, fika och utgång. idag har jag hängt på george med fia och sara. har haft en toppen helg och utöver allt detta braiga så har solen även skinit varenda dag. det är så skööönt med vår och ljusare tider!

the one with THE ...

2011-04-14 / 16:14:06

idag fick jag med mig något som jag väntat länge på från stan. visar er sen, om jag bestämmer mig för att behålla den

the one with my headache

2011-04-14 / 12:30:49
Hej! Jag sitter i skolan och supportar Chrille i lite beslut han måste ta i hans sökning till arkitektutbildning. Efter det ska jag ned på stan med Sara en snabbis. Blir nog inte så jättelångvarig, min huvudvärk sitter i ifrån igårkväll. Alvedon hjälper inte och inte vatten heller, känns som att huvudet ska sprängas när som helst. Jag hoppas den släpper tills ikväll då det blir ki box med Line och lite födelsedagsmiddag hos födelsedagsbarnet!


Ni skulle ha sett mig och sara springandes...

2011-04-14 / 00:51:32

foto0354 (MMS)

Ni skulle ha sett mig och sara springandes och skrattandes genom stan nu ikväll. I jakt på bussen som aldrig kom. Så efter att ha väntat på bussen i fyrtio minuter är jag genomfrusen och ska nu ta min grymma huvudvärk och krypa till kojs. Natti!


the one when it's you and me who won't be unhappy

2011-04-13 / 17:31:50

den senaste timmens underhållning

+ tog ett låååångt bad och läste lite lauren conrad när jag kom hem. känner mig fräsch igen.
+ legat och garvat åt alla puckade människor som är med i jerry springers show
+ ledig torsdag och fredag
+ träffade på en granne/bekant på busshållsplatsen imorse som fick mig att längta så galet mycket efter äventyr; california dreaming
- somliga lärare
- känt mig så sjukt äcklig hela dagen
- tråkigt väder

the one when i'm still thinking about you

2011-04-12 / 22:31:56


i'm still thinking about you ♥ (den vore okej i svart också, faktiskt..)
hänger lite med grabbarna i orange county innan bädden väntar. nighty night!


the one when i need you to need me

2011-04-12 / 15:44:59


by sandra

Jag har mestadels tagit det lugnt idag, åkte till skolan imorse för att ha seminarium men läraren kom aldrig så vi åkte snabbt därifrån. Nu ska jag alldeles strax sticka iväg på stan lite grann. Hörs senare!


the one when we're the saints who don't want to be found

2011-04-11 / 22:17:13






unknown/weheartit


the one with the today's list

2011-04-11 / 21:30:45

sitter och myser med lite te och musik

dagens vill ha: en tatuering, påsklov och oc-boxarna
dagens klädsel: träningskläder just nu
dagens saknad: mormor
dagens längtan: helgen!
dagens låt: LYSSNA!
dagens tråkigaste: det är bara måndag idag..
dagens bästa: yogan!
dagens humör: glad/pigg/förväntansfull
dagens roligaste: förmiddagen i skolan!
dagens hälsning: hej våren!

the one when you wanna hear about the deal i'm making?

2011-04-10 / 20:21:37

yesterday

Hej alla! Idag har jag inte gjort många knop, hängt framför teven mest, to be honest - enbart legat i sängen och tittat på tv. Filmer och tv-serier har varit mitt tidsfördriv sedan jag vaknade. Helt okej söndag liksom. Igår hade jag en grym kväll med Line, Emelie och Sara. Dock var jag inte särskilt taggad på att dansa då jag hade ett jättestort (säger vi) skavsår på ena hälen. Det resulterade i att jag mest bara tjatade om att få gå därifrån, givetvis fick jag inte som jag ville.

Klicka HÄR, HÄR och HÄR så får ni höra vad jag sitter och myser till just nu.

the one when if i only could make a deal with god

2011-04-09 / 11:36:49
+ vaknade tidigt, gav mig ut och sprang
+ this song
+ min fina mamma
+ SOOOOL
+ utgång ikväll med tjejerna
+ jag är glad/lycklig/pigg


Jag har spenderat lite tid åt att fixa en blivande utbytesstudents bloggdesign de senaste dagarna. Jag blev väldigt nöjd med själva grunden då jag aldrig någonsin gjort en design med en horisontellmeny med dropdown. Så nu är jag på G att fixa en ny till mig själv också. In med er HÄR och läs hennes blogg!

the one when i'm running up that hill

2011-04-08 / 20:51:38
Hej! Jag sitter här i mitt mörka rum, lyssnar på musik/läser bloggar och tittar på oc lite omvartannat. Idag är ingen särskilt bra dag. Jag är jättetrött, har ont i ryggen/nacken (hej-jag-heter-erika-jag-är-fyrtio-år, typ) tittar på sorgliga oc-avsnitt och mår allmänt konstigt, faktiskt. Men imorgon blir det desto festligare med vännerna. Blir nog bra det.

Just nu skulle jag mest vilja ta en promenix ute i mörkret, köra placebo på repeat och bara fundera för mig själv. Men det tänker jag nog inte. Jag har inte så mycket att bjuda på idag, det får ni stå ut med när mitt humör inte är på topp. Nu ska jag nog sällskapa familjen i soffan, ifall de vill göra plats för mig vill säga. Vi hörs imorgon, då är jag nog lite gladare!

the one with day two

2011-04-08 / 17:50:17

din hatlåt, hat är ju ett ganska så starkt ord, så om jag har någon riktig hatlåt vet jag inte. men salem al fakir - keep on walking är verkligen hur dålig som helst, det har jag tyckt sedan han deltog i melodifestivalen med den. jag gillar den inte och blir nästintill illamående av att höra den.


the one with day one

2011-04-07 / 23:25:01
Jag råkade stöta på en till 30-dagars lista som jag tänkte sätta igång med. Denna gång lägger jag inte ut listan utan det får komma som en surprise för er varje dag, och kanske lyckas ni hitta er ett par nya favoritlåtar genom månadens gång också, för det är just precis musik den handlar om. Passar mig som handen i handsken eftersom jag lyssnar på musik så fort jag är ensam.

Första låten!
din favoritlåt

the one when i'm out of ideas

2011-04-07 / 13:24:21

Igår fick jag med mig den här fina västen hem från stan, från H&M för ynka 99 kronor.

Min dator lyckades dra på sig ett virus igår så jag (läs: Erik) har fullt upp med att återställa problemet. Datorn hittar nämligen inget virus vid virussökningen men en trojan hälsar glatt på för varje gång man startar datorn. Nu ska jag alldeles strax bege mig iväg till bussen för att åka till stan och bli upphämtad av Sandra. Valbo står nämligen på schemat för eftermiddagen. Hörs!

the one with the five flying birds

2011-04-06 / 11:53:02


jag tror att denna tatuering hemskt gärna skulle vilja bosätta sig på min underarm
fast på överarmen. synd bara att jag aldrig någonsin kommer våga skaffa någon.


the one when i remember comme tu étais belle

2011-04-05 / 23:24:04

Häromveckan fick jag med mig den vänstra ringen hem och den högra igår. Jag älskar den högra!

Idag har jag hunnit med; lunch med kajsa och sara/hängt lite framför en filmkamera/valbo med sis och mami/tvhäng med sara och fia. Slutligen sitter jag här framför datorn med lite fruktsallad och te, lyssnar på gomusik och ska alldeles strax bädda ned mig i sängen för ett avsnitt av någon tv-serie. Mysigt, va? Godnatt på er.

the one when you gave me a rendez-vous, what is it?

2011-04-04 / 18:48:36


crete by me, båtluff i grekland är det enda vi pratar om just nu

+ two months remaining
+ visst är det underbart när någon erkänner att man har rätt?
+ stanhäng med sara och line idag!
+ fina minnen
- ont i kropp, hals och huvud :(


the one with bloglovin

2011-04-03 / 22:30:00
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2036956/erikahej?claim=xnt598b6y2v">Följ min blogg med bloglovin</a>

the one when if you touch me, you'll understand what happiness is

2011-04-03 / 16:43:35

Hej! Jag är mitt uppe i tentaplugg, som tur var har jag börjat + skrivit ned olika rubriker och om vad jag ska skriva så nu jävlar i min låda ska jag knåpa ihop något riktigt riktigt bra, hohoho. Ämnet är ju inte direkt det roligaste, men det är ju tio plusgrader och snön smälter så då gör det inget att sitta inne med en hemtenta om "retorik och lärande" visst?

Förresten! Om ni förväntar er svar på era sms så anländer de efter midnatt. Med undantag för Line och Milo, man måste ju liksom hjälpa varandra i tenta-plugget! HÖRS IMORGON!

+ Myskväll igår
+ Söderhamnsbesök idag
+ Lillasysters dansföreställning
- TENTAAAAA!


the one when with my day

2011-04-02 / 16:48:00


Tycker verkligen att den här tjejens stil är dösnygg

Hej! Idag skulle jag få mycket gjort hade jag tänkt. Började med att jag vaknade rätt tidigt och for ut till Valbo med familjen. Då jag var hemma tidigt tänkte jag att jag skulle hinna med att plugga, sova ett par minuter, ge mig iväg ut och springa och slutligen bada! Fyra vaknade jag av att jag sovit bort hela eftermiddagen. Hur toppen som helst! Nåja, lite av grejerna hinner jag med innan jag sticker iväg för lite pizzamys i alla fall!

Förresten! Vet ni vad som verkligen gjorde min dag och min vecka?!? Saga hittade igen min underbara skjorta som jag letat i flera månader, så nu är jag världens gladaste! Den har befunnit sig bakom tvättmaskinen alla dessa dagar, och tänk vad jag sprungit och letat efter den så har den legat alldeles framför mig hela tiden, typ.


the one when music is so much more than just music

2011-04-01 / 22:56:00

Mina absoluta favoritband samt favoritlåtarna med dem;


Queen - Under Pressure


Mumford & Sons - The Cave


Glasvegas - Daddy's gone


Kings of Leon - Closer


the one when i can't get this song out of my head

2011-04-01 / 16:30:21

mars är äntligen slut och nu återstår bara två månader innan vi intar den svenska, underbara sommaren! jag har för varje dag som gått i mars beskrivit hur min dag varit/hur jag mått/känt/drömmar/något som allmänt bara påverkat min dag med hjälp av låtar på spotify (vissa dagar har jag varit inspirationslös och därför bara valt en låt jag lyssnat på eller haft på hjärnan, som t.ex. Bloodhound Gang - The bad touch;) alltså, en låt för varje dag som på något sätt beskrivit min dag utifrån mitt perspektiv, HÄR har ni min i'm in the mood for march-lista!

nu ska jag mumsa lite godis och nötter och titta på oc. ♥