the one when i wonder what you would ask if you just had one question?

2011-02-28 / 21:58:00

bilder från google på naxos, ios, santorini och aten, hit ska vi!

dagens vill ha
: de där fina rosettbrallorna på h&m som inte finns kvar i min storlek :(
dagens klädsel: jeans och tröja
dagens saknad: -
dagens längtan: fredag fredag fredag!
dagens låt: LYSSNA! Som jag har väntat på den på spotify!
dagens tråkigaste: att brallorna inte fanns kvar i min storlek
dagens bästa: vi bokade hemresa idag, ett steg närmare båtluffningen!
dagens humör: lycklig/glad/trött
dagens roligaste: eftermiddagen ♥
dagens hälsning: OPA PEOPLE!

the one with the thirtieth pic

2011-02-28 / 12:17:30
Det blev ingen bild varken igår eller i lördags, jag har haft fullt upp med att plugga men eftersom jag hade tänkt bli klar innan februari tar slut så får det komma tre bilder på rad!

Någon du aldrig kommer släppa taget om.


the one with the twenty-ninth pic

2011-02-28 / 12:16:04
Det blev ingen bild varken igår eller i lördags, jag har haft fullt upp med att plugga men eftersom jag hade tänkt bli klar innan februari tar slut så får det komma tre bilder på rad!

Den nyaste bilden på dig själv.


the one with the twenty-eighth pic

2011-02-28 / 12:14:13
Det blev ingen bild varken igår eller i lördags, jag har haft fullt upp med att plugga men eftersom jag hade tänkt bli klar innan februari tar slut så får det komma tre bilder på rad!

En tokig bild.


the one when i'm gonna fall asleep with a big smile on my face

2011-02-27 / 22:30:39

theblondesalad

Efter tio timmar, ett antal koppar te, sisådär ett dussin frukter, en måltid och trehundrafemtio bloggar så kan jag snart till slut, äntligen, skicka in mina arbeten. Fyra analyserade tal, en debattartikel och ett dokument med förberedelserna inför debattartikeln (jag har dock inte suttit med allting idag och igår utan jag blev klar med en del tidigare i veckan) Vet ni? Härmed lovar jag mig själv och alla jag känner, att till alla tentor, hemtentor, uppgifter osv. att börja i tid! För detta är nog det mest vansinnigaste jag varit med om. Det viktigaste av allt var att få till en bra debattartikel, och jag är minst sagt supernöjd! Ikväll ska jag somna med ett stort leende på läpparna. När klockan slår 00.00, är arbetena inskickade och det enda som väntar på mig är min, då, nybäddade säng, OC och en skål glass (eller en till frukt och lite mer te) Det ni, det ni..!

the one when each good thing has its time

2011-02-27 / 13:41:09
Åh, inatt var jag i London med Sara. Jag var så himla glad och vi hade verkligen jätteroligt. Jag kunde varenda gata utan och innantill och vi vandrade runt i vårkläder och mådde allmänt gott. Det kändes verkligen som att jag var där på riktigt tills dess att vi skulle  titta på en delfinshow i Themsen. Då VET man liksom att det bara är en dröm. Så idag längtar jag alldeles alldeles för mycket till London!

Idag pluggar jag, ingen nyhet vid det här laget kanske. Jag har precis räknat ut att jag har tio timmar och nitton minuter på mig att bli klar, men det fixar jag!


london by me

the one when the answer is blowin in the wind

2011-02-26 / 22:55:29

by sandra

+ persikohalvor på burk
+ mysdag
+ jag har kommit ganska långt med pluggningen
+ plusgrader!!!
+ mys med film och popcorn nu
- jag kan inte sluta tänka på de fina rosettbrallorna jag provade igår

the one when i just want you to look at me like you used to

2011-02-26 / 18:20:06

Hola guapas! Jag sitter och pluggar lite grann, har inte så jättemycket kvar. Jag skriver på en debattartikel som skulle handla om händelserna i Nordafrika den senaste månaden men den liknar mer och mer en debattartikel om diktatur, problemet är att jag ännu inte har något argument med (det känns vansinnigt tråkigt att förespråka demokrati, sådant ser man ju överallt och det gör ju alla) så jag får nog redigera väääldigt mycket innan jag är riktigt klar.

Idag har jag inte gjort mycket, hängde med familjen och handlade på eftermiddagen och kom hem med Jamies Amerika. Jag äger flera kokböcker som jag fått som ligger i min flytta-hemifrån-låda och väntar på mig så fint, men jag har aldrig köpt någon själv. Blir så himla sugen på att dra iväg till USA (på internship!!!) när jag tittar i boken, jag vill nu nu nu nu nuuuu!

the one when we keep running but we're standing still

2011-02-25 / 23:35:37

Jag har haft en riktig toppendag om man bortser tenta-mistaket imorse. Spenderade hela eftermiddagen på stan med snyggisarna (jag var ute efter hundrafemtio olika saker och fick med mig ett fint rött läppstift hem, nåja, det var ju något jag ville ha i alla fall..) sedan for jag hem och åt mysmiddag med familjen och drog sedan vidare för lite bio, med samma snyggisar, nu på kvällskvisten. Vi såg min låtsas fru, huuuuuur bra som helst men jag tycker att folk är lite lama som aldrig garvar i biosalongerna, jag hade ont i mina magmuskler för att jag skrattade så mycket.. Hur som haver, jag ska krypa ned i sängen framför OC, har ont i kroppen och känner mig hängig. Jag måste ju vara på alerten imorgon, debattartikeln skrivs ju inte av sig själv (roligt lördagsnöje, va?) Nighty night, don't let the bedbugs bite (watch yourself, de ger vansinnigt äckliga utslag, believe me, jag googlade!)

the one with the twenty-seventh pic

2011-02-25 / 18:19:19
En bild som du alltid skrattar åt.

Jag har försökt sätta ihop ett par bilder i ett, som jag brukar göra, ni vet? Men jag kan inte riktigt få det att funka av någon anledning, det funkar med alla andra bilder förutom dessa. Och då bilderna inte är särskilt vackra och Sara och Sandra skulle slå ihjäl mig om jag la upp dom så hoppar jag faktiskt denna bild!

Låg precis och funderade på vad jag skulle...

2011-02-25 / 01:21:46

Låg precis och funderade på vad jag skulle göra om ett gäng pansarvagnar plötsligt skulle rulla upp här i området och innehållet skulle vara ute efter mig. Scary thoughts! Finns inte mycket annat att göra när man legat vaken i närmare en timme i väntan på att bli trött.


the one when there's just one life and we're sharing it

2011-02-24 / 18:23:24

by me a minute ago

Jag är så uttråkad att jag till och med tänder ett ljus för att ha något att knäppa kort på. Jag har varit hemma hela dagen, skrivit på min debattartikel och pluggat på massa begrepp. Huvudet värker nu men jag kan inte riktigt alla begrepp än så jag måste fortsätta lite till. Och dessutom har jag vansinnig träningsvärk i rumpan sedan jag motionerade till stan igår. Längtar tills denna dag är över och jag får krypa ned under täcket och titta på OC, hinna sova gott ett par timmar innan klockan ringer och det är tenta-dags. Vi hörs!

"Det finns inget "mitt liv" eller "ditt liv". Det finns bara Livet. Vi delar det."

the one with the twenty-sixth pic

2011-02-24 / 00:14:00
Någon/några som du alltid har roligt medthe one when you should have thought twice before you acted like a moron

2011-02-23 / 21:28:20


old pic. såhär känner jag mig just nu.


the one when i was born this way

2011-02-23 / 17:28:00


Åh, jag började nästan gråta när jag såg detta. Så fint. Har ni inte hört henne sjunga så watch this.


the one when we just sat there with an ice cream in our hands and watched the sun go down

2011-02-23 / 14:36:18


Some wants and some needs. Ett par nya jeans = välbehövligt, och lite basplagg ska jag kika efter till helgen. De mesta av pengarna ska sparas också ska flygbiljetter och hotell köpas. Ett röttläppstift och en clutch står på vill-ha-listan och där lär de nog förbli men man vet ju aldrig vad man hittar och dessutom är jag duktig på att leva snålt och det gäller ju att prioritera!


the one with the twenty-fifth pic

2011-02-23 / 11:42:18
En person som alltid gör dig glad


the one with the twenty-fourth pic

2011-02-22 / 19:16:51
En bild som gör dig glad


Inte bara för att det är London, utan bilden tilltalar mig för att jag känner frihet i den. Mannen vet inte riktigt var han ska ta vägen. Vilket håll han ska välja att gå åt. Vad dagen har att erbjuda eller var han befinner sig imorgon. De tankarna snurrar i mitt huvud när jag ser den här bilden och därför är den så himla fin. Mannen upptäckte jag förövrigt inte förrän jag kom hem..

the one when we're blinded by the dark, i've been trying to say this to you

2011-02-22 / 19:05:46

Hej fellas! Jag kom hem från stan för inte alltför länge sedan. Har spenderat hela eftermiddagen med Sara och Sandra. Vi fikade och jag försökte få Sandra att förstå hur stilmallarna fungerar. Fråga mig inte om det funkade, hoho! Resten av kvällen ska jag försöka spendera med ord så som; Pathos, Entymen, Elocutio, Usus, Dispositio, Paradigm, Terminologi,  you want me to stop? Orden är många, ska jag säga er och alla låter ungefär som de jag nämnde, lika med andra ord..

the one with my cozy morning

2011-02-22 / 11:53:36

by me

Buongiorno tutti! Jag har suttit i sängen den senaste timmen, ätit frukost och tittat på OC. Myyysmorgon! Jag hade ställt klockan på tio för att jag skulle iväg och spinna men jag kände mig helt mörbultad när jag vaknade så jag skyndade mig upp och avbokade. Har jag tid sen så ger jag mig iväg ut och springer istället, ganska okej det med. Men först ut: pluggeliplugg!

the one when, you know there's a girly girl inside of me too

2011-02-21 / 22:55:30

we♥it

the one when three years is a pretty long time

2011-02-21 / 22:16:31

lika trött som jag ser ut att vara på den här bilden är jag nux3000 mer. jag håller på att bli sjuk, gissar jag

Hello fellas! Sitter här och lyssnar på musik och checkar läget. Har legat död i sängen framför teven nästan hela kvällen. Såg The Switch, söt film! Jag var så arg över att de inte visade den på bio här i stan, förstår fortfarande inte varför de inte gjorde det. Jag ska plugga lite till och sedan hoppas i säng och titta på OC, det är bra grejer det. Puss på er fina ni!

the one when things can fall apart and the end can start

2011-02-21 / 17:44:59

flingly

dagens vill ha: ett rött läppstift
dagens klädsel: bytte precis om till pyjamasbyxor och t-shirt, jag känner mig inget vidare okej ;)
dagens saknad: finkusinerna
dagens längtan: söndag, då allt skolarbete är klaaaaart
dagens låt: lyssna
dagens tråkigaste: hela dagen är allmänt tråkig
dagens bästa: det är måndag, en vecka närmare sommarlovet
dagens humör: trött
dagens roligaste: ehhhhhh
dagens hälsning: glöm inte bort att kolla upp semestern, fia!

the one with the twenty-third pic

2011-02-21 / 17:41:00
En bild från i somras


ett försök till att hoppa och jag ser mongo ut, men jag bjuder på den!

the one when the ferry can take us anywhere where we're allowed to feel freedom

2011-02-21 / 15:10:14
Hej! Jag sitter och lyssnar på finmusik och pluggar. Jag har lite artiklar att analysera, de ska vara klara den här veckan. På fredag har jag salstenta och tills på söndag har jag hemtenta. Samma kurs. Samma lärare. Snäll brud. Men det ryktas om att salstentan kommer att vara rätt lätt eftersom vi har uppgifter till varje lektion också. Jag är alltså pretty busy den här veckan. Men en eftermiddag/kväll har jag lovat bort mig till fina Sandra! Räcker tiden till så kan jag planera in alla andra i almanackan också, promise! Men först ska jag se till att kunna få ett A på alla tentor. HÖÖÖRS.

the one with the twenty-second pic

2011-02-20 / 18:14:00
En bild på en tid du saknar.


jag och mami.

the one when it's getting really close

2011-02-20 / 14:20:13

Jag sitter och kikar på flygbiljetter och lite hotell runt omkring i Aten. Vi (jag, Sara och Cammo) har redan bestämt vilket flygbolag vi åker med och egentligen hotell också, vill bara försäkra mig om att biljettpriserna inte stiger tills vi tänkte boka, lagom till nästa helg. Nu jädrar i min låda är det inte långt kvar. Speciellt inte när vi bestämt oss för att boka hemresan nu. Kan det inte bara bli juni nuuuuuu?!?!

the one when i will be there at the end of the day

2011-02-19 / 15:53:39

oc by me

+ Pannkaksfrukost
+ Tryck HÄR för att få världens överraskning!
+ Tjejkväll med vin och utgång
+ VÄDRET
- Jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig ikväll

the one with the tattoos

2011-02-19 / 14:29:32

knighttcat

Det här trodde ni aldrig att jag skulle säga men anti-tatuerings-erika har fått för sig att hon vill ha en tatuering! Där tjejen på bilden har sin pistol skulle jag vilja ha tre ifyllda fåglar som flyger. Fint va?

the one with the twenty-one pic

2011-02-19 / 13:55:17
En person som alltid ställer upp för dig


to the left, to the left

the one when i can't wait until i'm standing there and crying over my stupid idea

2011-02-18 / 17:34:12

Hej mina damer och herrar! Jag har precis kommit hem från en snabbsnabbsnabbrunda på stan med Sara, Emelie och lilla Noah. Före det spenderade jag förmiddagen i pyjamas framför datorn, har analyserat lite tal. Vad sägs om en dos Jimmie Åkesson à la logos? Nej, då läser jag mycket hellre en bunt tal på engelska av John F. Kennedy, Tony Blair och Martin Luther King som hade en hel del vettiga åsikter. Lite senare ikväll ska jag springa över till Cammo och ha en "grekiskkväll" chips, tsatsiki och backpacker i medelhavet (läs: grekland) står på schemat. Ha en fin kväll! :)

the one with the twentieth pic

2011-02-18 / 13:24:00
En bild på dina närmaste


+ familjen, de är mina allrallrallrallra närmaste.

the one with the future thoughts

2011-02-18 / 00:26:27

Hej mina fina fina läsare! Jag sitter här och lyssnar på lite musik, tänker på kvällen som jag spenderade med Sara och Sandra. Vi pratade om "vad ska man göra sen?" både jag och Sara har ju börjat plugga igen men Sandra står fortfarande i stadiet då man inte riktigt vet var man ska ta vägen. Jag är ganska nöjd med min utbildning so far, det är mest bara allt runt omkring den som kanske inte är så toppen. Det har varit mycket slarv och vi blir nästan aldrig informerade om något, blir ofta ombedda om att ta upp problem som rör kursen med andra personer. Vi blir hänvisade till ställen som hänvisar oss till andra ställen, vilket skapar en ond jäkla cirkel. Inte särskilt roligt.

Trots att jag redan börjat läsa så kan jag inte låta bli att fundera på vad jag också skulle kunna tänka mig att bli. Alternativen är väldigt få, det har de alltid varit. Jag har aldrig riktigt vetat vad jag vill bli. Förrän nu. Och kanske sedan något år tillbaka. Jag skulle vilja bli sångpedagog. Jag tror att det är ett yrke där jag alltid skulle ha roligt i (inte för att jag tvivlar på att informatörsprogrammet ger ett tråkigt jobb) men jag tror att sångpedagog är något som jag skulle kunna vara lika roligt om trettio år som om fem år. MEN (givetvis finns det alltid ett men) jag är absolut inte kvalificerad för det. Jag skulle ha behövt åtta års erfarenhet hos sångpedagoger istället för fyra. Jag skulle ha behövt gått hos talpedagog (mest för min egen del dock) ett tag och tillsist flera års erfarenhet av pianospelande. Jag läser inte heller noter tillräckligt bra. Det som känns så tråkigt är att min sångpedagog som jag hade innan jag slutade var ungefär på min nivå när hon började läsa till sångpedagog för sisådär trettio år sedan. Systemet är förmodligen ganska så mycket mer avancerat nu och jag skulle aldrig någonsin ha någon chans (tro mig, jag lyssnar på mig själv när jag sjunger varje dag, jag vågar inte ens säga att jag kan sjunga för att jag tappat så otroligt mycket sedan jag slutade för snart ett år sedan) att komma in på musikhögskolorna. Intagningsproven är typ hundra olika och jag skulle säkert kunna klara sådant som musikhistoria. Men jag skulle nog faila på allt annat. Men jag tror att jag skulle må gott av att bara ha detta som ett drömyrke också. Jag skulle tippa på att kontorsjobb mer är min grej. Det finns så många icke-kontors-jobbs-yrken och nästan ingenting tilltalar mig så jag har förmodligen hittat rätt med min utbildning. Jag hoppas det i alla fall!

Jag tycker att ni är himla duktiga om ni orkade läsa igenom hela ;))


the one with the plus and minus

2011-02-17 / 16:08:45

+ sovmorgon, förmiddagsmys med film
+ tv-serier
+ middag med tjejerna lite senare
+ imorgon, fredag!
+++
- tony blair, jfk och martin luther king, skolarbete tills imorgon med andra ord

the one when i want'em so bad(ly)

2011-02-17 / 15:30:15

I want these so badly (or bad? bad är adjektiv, right? och badly? äh, jag vet inte) hur som haver, 299:- från BikBok. De fanns inte kvar i min storlek förra veckan, men jag vill så himelens gärna ha ett par! Skulle bli supersnyggt till skinnjackan, en enkel vit t-shirt instoppad samt ett par klackisar.

the one with the nineteenth pic

2011-02-17 / 15:11:47
En person som är snygg


the one with the eighteenth pic

2011-02-16 / 22:04:55
En bild på din fritid.

+ fler vänner, c, familjen, musik, shopping och daaaaatorn. men det är rätt svårt att få till en bild på allt faktiskt. funderade ett tag på att ringa hit alla vänner och rada upp dom tillsammans med familjen för en bild. men så ambitiös orkar jag inte vara.  cammo har förstås inga baotalår, det är shorts och på emelies klänning är det blommor, just so you know ;)

the one with the details

2011-02-16 / 15:01:31


pics from weheartit, lefashion, fashiontoast


the one with the Santorini dream

2011-02-15 / 18:45:57


Jag vill ha alltallltallt på bilden. I sommar ska jag pysa fram i alla möjliga vackra klänningar. Jag känner mig helt fast, som i en helt annan värld när jag går omkring inne på H&M, känner på olika tyger och möts av fanstiska nude-färger. Jag ska införskaffa mig en riktigt fin långklänning, helst vit, helst av allt en på H&M för 499:-, som jag sedan ska ha på Santorini, ståendes på en klippa med vinden i klänningen och se ut över solnedgången. Jag har redan bilden målad i huvudet och blir det inte så så vet jag inte vad.. Haha, jag och Sara brukar skoja om den där vita klänningen och just den här bilden av Santorini.


the one with the seventeenth pic

2011-02-15 / 18:17:00
En ovanlig bild.


the one when you know that i'm not that strong

2011-02-15 / 15:59:14

Ciao tutti! What'ssss up? Jag sitter och äter lite left overs ifrån igår och smider lite planer inför helgen med Mumelie. På förmiddagen hängde jag lite i skolan, lärde mig lite nya grekiska/latinska (kan man säga latinska? jag tror inte det..) ord och sedan stack jag iväg på ett litet möte. Det finns så mycket jag skulle vilja säga er kära läsare, men det passar sig inte riktigt just nu och tills dess får ni nog finna er i att jag skriver i gåtor ibland. Vi hörs när vi hörs lovers!


the one with the world's greatest movie

2011-02-15 / 01:12:14

Såg precis världens finaste film typ. The Blind Side! Sett den? Inte? SE DEN! Så himla fin och underbara på alla tänkbara sätt. Vi grät lite grann. Men jag grät ännu mer när eftertexten började rulla och vi fick veta att den var baserad på en verklig händelse. Åh. Jag måste nog säga att den ligger i topp på de fem bästa filmer jag har sett. Tycker att det var lite extra roligt att vi började prata om var filmen var utspelad. Texas var ett förslag men jag gissade på Tennessee. Jag vart seriöst chockad när jag fick veta att den utspelar sig i Memphis, Tennessee. Av femtiotvå stater så gissade jag rätt. Hur sjukt? Nej, time for bed. Nighty night, don't let the bedbugs bite ♥

the one with the sixteenth pic

2011-02-14 / 17:22:00
En bild på dig själv.


the one with valentines day

2011-02-14 / 15:15:39

Hej min fina vänner, sprid lite kärlek kring er idag!


weheartit


the one when the vita è buona

2011-02-13 / 14:18:42
Hej! Idag vaknade jag inte särskilt pigg. Jag hade pratsällskap inatt, ni vet, när man pratar i flera timmar, gråter en skvätt och pratar lite till. Vi kom hem vid två och jag somnade nog runt fem. Men sånt är alltid trevligt, och i det här fallet väldigt välbehövligt.

Igår hade jag riktigt roligt. Det bjöds på middag och efterrätt. Sedan en massa prat och skratt resten av kvällen.
Idag ska jag ta det lugnt, beta av ett par OC-avsnitt, plugga lite grann och ikväll träffa bästisarna. Mysdag.


the one with my new ring

2011-02-12 / 14:41:46

Ny ring från BikBok!

Jag har nyligen kommit in från en jogging/powewalk-tur. Mina benhinnor lever men mina plattfötter är väl kanske inte mina bästa kompisar just nu. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och skrubba mig ren. Ikväll blir det tjejmiddag och lite andra trevligheter. Ha en fortsatt bra lördag mina vänner!

the one with the fourteenth pic

2011-02-12 / 13:20:28
En bild som påminner dig om gamla tider.


Jag och moster Jenny! Egentligen är det inte riktigt bilden som påminner mig om gamla tider utan själva tiden när denna bild togs. Här var jag elva!

the one when the purpose is completed, otherwise we will lose it again

2011-02-12 / 00:47:22

+ Slapp skolan idag = sovmorgon!
+ Lunchhäng och presentletning med Sara och Emelie!
+ Mys med parentsen med film och nötter (COLIN FIRTH +++)
+ Jag är inte yr längre
+ Tiden räcker till för mig också efter att jag har pluggat klart, just sayin
+ Lyssna!

the one with the thirteenth pic

2011-02-11 / 23:53:48
Du och några klasskompisar.


Skolavslutning 2008, med mina fina gamla klasskompisar. Jag har ingen ny bild på mig och mina nya klasskompisar insåg jag så det fick bli en gammal.

the one when i'm dizzy

2011-02-11 / 12:07:58

camilla, ida, sara by me

Godmorgon! Idag är jag leeeeeeeedig för att läraren var insnöad. Det var nog lika bra för jag vaknade upp hur yr som helst. Jag är det fortfarande. Sängen snurrade och det gick inget vidare att klä på sig. Just nu väntar jag på att Emelie ska höra av sig så att vi kan sticka iväg ned på stan någon gång, men hon verkar jobba idag också. Nu ska jag ta mig en dusch och äta lite lunch! Vi hörs :)

the one with the twelfth pic

2011-02-10 / 19:06:57
En bild på din vardag.
+ sovmorgon
+ OC
+ snusat på bebis idag
- less
- idag vill jag till london sådär jättebaota mycket
- det pågår rensning i mitt rum så jag har dragit fram varenda liten pryl, men nu orkar jag inte städa upp det
- bajsväder
- skola i hundraelva timmar imorgon

the one with the wise words

2011-02-10 / 11:32:01

by me

the one when i'll say, you haven't met me, i am the only son

2011-02-10 / 00:01:50


the one with the eleventh pic

2011-02-09 / 23:58:00
En person du kan berätta allt för. (Det är Saras fel om ni tycker att jag är mongo som lägger upp en bild på min katt!)


Nu menar jag inte att jag pratar problem med mina katter. Jag menar mest bara att ett djur kan vara en bra lyssnare. Ni vet, opartisk, alltid förstående (=inte svarar på tilltal) och kommer aldrig med dumma motargument. Denna katt är dock inte särskilt snäll med mig. Han biter mig. Ligger aldrig kvar hos mig. Tar alla mina hårsnoddar som han kommer åt. River mig. Tar upp hela min säng också kan han stirra på mig i evigheter tills jag blir tvungen att vika undan med blicken. He owns me..

the one when i'm out of ideas

2011-02-09 / 21:02:41

Jag är så himelens sugen på att pyssla. Försökte leta rätt på material för att göra ett par fjäderörhängen, dessvärre finns det inte många ställen att leta på i den här stan. Så jag gick över till armbands-tänkandet. Men kände ändå att jag ville göra ett par örhängen. När jag kom hem tidigare idag drog jag fram alla mina gamla örhängen, halsband och armband och försökte komma på något att göra. Men jag har dålig fantasi. Så då försökte jag få min kusin Matilda att skaffa sig en blogg, hon bor nämligen i England numera så jag tyckte att jag skulle få fixa hennes design. Hennes bror Victor hade dock tjingat den uppgiften men hon lovade att jag skulle få fixa en ifall hans inte dög ;) SÅÅÅ, vad ska jag göra? Tips, someone?!


the one with the contest

2011-02-09 / 17:57:23
Jag är med och tävlar om att vara resereporter för solresor under en vecka i Maj. Klicka HÄR för att vara med du också! Ett av mina drömresemål går ned till underbara Italien, närmare bestämt Sicilien! Italienska fastlandet har jag besökt tidigare och ni som känner mig vet ju hur vansinnigt förälskad jag blev i landet. Så Sicilien ska jag definitivt besöka! :)


the one when i can't make my own decisions

2011-02-09 / 17:17:07
Fan! Jag har världens beslutsångest. Om tjugofem minuter bör jag sitta på bussen ifall jag vill göra det jag har planerat att göra i ett par veckor. Men jag vet inte längre. Fan, vad jag hatar att vara mig själv i situtationer då jag får sån beslutsångest. Risken finns att jag ångrar mig ifall jag inte gör detta (dock kommer det att komma fler tillfällen) men samtidigt så vet jag inte vad jag går miste om ifall jag inte åker. Det kanske inte ens gynnar mig överhuvudtaget att åka. Åhhhh! Min mamma hinner inte komma hem innan heller för att säga åt mig vad jag ska göra. Den här gången räcker det nog inte med vad Sara tycker. God, i hate this part of me..

the one with the shirts

2011-02-08 / 20:46:13

Visst är de typiska Erika-skjortor? Jag tycker det. Och jag tycker att de är ganska fina. Dock är de finare i verkligheten. Men de ser tråkigare ut i verkligheten också. Jag har dock något väldigt likt den svarta, men tycker ändå att det är en typisk Erika-skjorta och att jag egentligen borde ha den ljusare varianten. De finns på Lindex för 299:-

Jag skulle vilja matcha det som den här tjejen gör. Snygga skor, leggings och ett stort halsband som livar upp det hela lite grann. Kanske något att fundera över att ha på lördag!

the one with the tenth day

2011-02-08 / 16:19:33
Någon du tycker är väldigt snäll.


Jag har legat ihop kuren i sängen i närmar...

2011-02-07 / 22:49:46

foto0283 (MMS)

Jag har legat ihop kuren i sängen i närmare två timmar och tittat på oc och smidigt lite planer inför närmaste tiden. Här ligger jag bra (förutom att jag fryser ihjäl i mitt 18-gradiga rum) och här planerar jag att stanna tills klockan ringer 8.35 imorgon bitti. Natti!


the one with the ninth pic

2011-02-07 / 17:33:49
Någon i din släkt.


Mammas röda hår och arm närmast kameran. Moster Jenny bredvid. Mormor bredvid det, låtsasmorfar Håkan som knäpper kort och tillsist står min pappa alldeles bakom Håkan typ. Det blev några istället för någon.

the one when i need a vacation

2011-02-06 / 22:34:23


crete by me

Åh, jag är så taggad inför en massa nu! Det flyger massa hemlisar i luften och det är ju alltid hur roligt som helst. Åtminstone om jag vet hemlisarna, annars brukar jag inte tycka att det är så roligt. Jag är så taggad inför båtluffffffen, en sjuhelvetes bra sommar och en resa till the most wonderful place on earth - London!

Nog om det. Nu ska jag snart krypa ned i sängen och titta på OC. ADjö och godnatt alla fina!


the one with my weekend

2011-02-06 / 18:54:15

 
sitter och tittar på bilder och hittade en erika-leker-söt-face à la sjutton år, smal var jag och snart är jag lika smal igen, förhoppningsvis!

Jag har haft en tokmysig helg med vänner och lillasyster. Bio och middag. Lite för mycket tentaplugg bara och en tenta för mycket. Annars hade helgen varit riktigt läckerrrrr. Nu ser jag fram emot en riktigt bra vecka, jag ska prova på lite konditionsträning (typ löpning) för att se om mina benhinnor sagt upp bekantskapen fullständigt med mig eller om de behagar att leva vidare. Det ryktas nämligen om att jag bör ha en tokbra kondition inom en snar framtid.


the one with the eighth pic

2011-02-06 / 15:16:00
En person som du saknar.


min fina mormooooor, hon bor tjugotre mil ifrån mig och jag saknar henne ofta! här är jag sju år fyllda och har precis haft min första skolavslutning.

the one with the seventh pic

2011-02-05 / 17:01:00
En bild som du aldrig lagt upp.


the one when you can't see it as a loss

2011-02-05 / 15:13:40

flingly
Jag vill också vara en London-bo, vandra runt i klackar och alldeles för obekväma kläder i plusgrader i början av februari! Dessvärre bor jag i svinkalla Sverige där rysskylan håller i sig enda in i april och där du kan förvänta dig meterhöga snöhögar från oktober tills dess att sommaren anländer. Nåja, någon dag kanske jag får prova på London-livet jag också.

the one when i wanna wear my new shoes nooooow

2011-02-04 / 22:52:00


the one with the sixth pic

2011-02-04 / 15:34:00
En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
the one when you should lend me your hand and we'll conquer them all

2011-02-03 / 19:46:29

+ mina efterlängtade nudlar som jag varit sugen på ett tag turned out to be det starkaste jag någonsin ätit och de fick mina läppar att bli tre gånger större, så värt det!
+ sara-sällskap till och från skolan idag
+ http://www.youtube.com/watch?v=RwKGnWsvWqw, tror dock att spotifys version är den riktiga så tryck HÄR för att lyssna på den
+++ OC
- snorhalt ute
- jag ligger efter med pluggandet

the one with the fifth pic

2011-02-03 / 08:34:00
En gammal bild på dig själv.


the one when we come into a person's life not to make them love us

2011-02-03 / 08:20:00
,
leloveimage

the one when i can't wait until my shabby chic room arrives

2011-02-02 / 21:47:26
COME TO MAMA!

bilder från google och weheartit

the one with the fourth pic

2011-02-02 / 13:11:58
En bild på en konstig tid i ditt liv.


Jag vill tillägga att denna bild är ifrån när jag sommarjobbade i sundsvall sommaren 2007. Jag arbetade ute varje dag, därav mina kläder. Jag hängde alltså inte i dessa kläder till vardags ;)

the one when you should know that i wrote a long text about us but in the end i think this is a good way of telling you how much i care

2011-02-02 / 09:06:00
Minns du när vi hittade en kackerlacka i glaset?

the one with the third pic

2011-02-01 / 21:54:00
En bild på någon i din familj.


Lillasyster Saga, snart 9 år. TIDEN GÅR FORT!

the one where you invest your love, you invest your life

2011-02-01 / 19:13:55
Hej! Kom hem från spinningen för inte alldeles så länge sedan (det var åtminstone inte så länge sedan när jag började skriva det här inlägget, men nu är det ett tag sedan) Känns som att jag varit på benen hela dagen, vilket jag egentligen inte har, bara lite träning och skola i vanlig ordning. Nu sitter jag och lyssnar på Mumford & sons (finns ingen chans i världen att jag någonsin kommer att tröttna på det bandet) och funderar på att plugga lite grann. Sedan ska jag nog ta mig en sväng till ICA för jag känner nämligen för att slå mig ned framför teven med lite godis, trots att det bara är tisdag. We'll see, we'll see.


the cave - min absoluta favorit, jag har lyssnat på den konstant i flera månader!


white blank page


awake my soul


little lion man


winter winds

LYSSNA! Hur bra är de inte?!

the one when i'm always right on time

2011-02-01 / 08:55:53
Jag har nyss vaknat och ska strax sticka iväg till skolan. Känner jag mig rätt så missar jag bussen idag för jag vet inte vad jag ska ha på mig. Har jag inte valt ut det dagen innan så bör jag nästan kliva upp en timme innan bussen går för att sådana dagar är oftast dagar jag anser att alla kläder sitter fel. Om tjugo minuter ska jag stå på busshållsplatsen och jag har inte ens börjat göra iordning mig än. Men jag hinner! Hörs nog senare! Puss